Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. U nas święta minęły milusio i przytulnie
. Wigilie mieliśmy dwie pierwszą u moich rodziców z moim całą rodzinką (w sumie było nas 18 osób), a drugą już w domku tylko my i teście:-). Natalia obcałowała wszystkich (na trzy cmoknięcia w policzki) i każdemu łamała swojego opłatka i mówiła "wszystkiego najlepszego":-):-). Prezenciki oczywiście Nati dostała najwięcej, bo hulajnogę, domino, puzzle, pieska szczekającego i chodzącego, trochę ubranek, piłeczki do basenu do którego zjeżdża ze zjeżdżalni (największa chyba radocha właśnie z nich)
. A święta u rodzinki
, Natalię mieliśmy z głowy bo ciągle bawiła się tam z Martą. No a w niedzielę spędziliśmy w domku. Także wszystko spokojnie. Ja się nie naszykowałam, ani nie nasprzątałam na święta

:-) Tak lubię

Co nie zmienia faktu, że czytam Was na bieżąco. Buziaki

Coś tak czuję, że w tym roku dojdzie mi wkurzenie, że petardy dzieci pobudzą
;-)
Moją mamę przed tą formą kupna powstrzymała opinia zaufanego glazurnika, że często w transporcie uszkadzają nawet 30% płytek
Oczywiście, wszystko zależy od dostarczyciela, dobrze że Twój się spisał 
A krostki mają kilka stadiów - najpierw plamka, potem grudka, potem bąbelek z płynem, przysycha i robi się strupek. Cykl trwa ok. 24h i krostki na bieżąco się pojawiają przez ok. 7 dni - dziecko zaraża aż do przyschnięcia ostatniej krostki... No ale skoro Madzia szczepiona, to w najgorszym razie przejdzie ospę poronną (obyście nawet nie zauważyli) 

wszak dzisiaj jego dzień ;-)
znaczy się już wybraliśmy, ale muszę znaleźć sklep, gdzie najtaniej ;-)
tylko jeszcze prysznic kupić ;-) i po mojej kasie :-(

:-)
Szybko wam idzie ten remont - kiedy planujecie przeprowadzkę?
W sylwestra lece na wieczor a w nowy rok juz na rano:-(Wiec jeszcze raz przepraszam ze znikam.Świeta minely nam naprawde superowo i Już po świętach, stary rok się kończy
jego blask już mija, a nowy do brzegu dobija...
Życzę wam by był piękny, lepszy od starego
i przyniósł coś szczególnego...
samej serdeczności i samej miłości
uśmiechu na twarzy i to o czym skrycie marzycie...
![]()
![]()
![]()
I my życzymy wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby był lepszy od poprzedniegoDziewczynki Kochane, życzę Wam wielu cudownych chwil oraz dużo szczęścia i miłości
w Nowym Roku 2010.
Oby to co było złe, zostało ze starym, odchodzącym rokiem i niech odejdzie w zapomnienie.
A to co dobre, radosne, niech z nami zostanie i towarzyszy nam dalej.
Bawcie się dobrze dzisiejszej nocy.
czego i sobie życzę;-):-(, buziaczki:-).