Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jednak nas tak zasypalo przed samymi swietami, ze neta przez 2 dni nie bylo. 
- caly czas sie przytula, caluje nas i wszystko w kolo, slucha sie!!! Szok) - hehehe Swiateczny Cud:-) Oby tak dalej...
:-)
Nie popisał się i jeszcze nabombany...
Własnych dzieci nie poznawałam
Małgosia po symfonii przytulania się i dawania buziaków zasiadła w kojcu i bawiła się gaworząc słodko
Natomiast Piotrek rezolutnie porozmawiał z wujkiem (aż się dopytywali o jego wiek, bo ich znajomy 2,5 latek jeszcze nie mówi ;-)), po czym usiadł przy swoim stoliku i bawił się klockami
No, takie wizyty to ja lubię 

). Dostala domek dla lalek, wozek dla lalki, klocki, puzzle, lego (strazakow) i wozek sklepowy...troszku za duzo ale moj malz stwierdzil ze Swieta to taki czas ze trzeba dziewczynki rozpieszczac 

Tych strazakow kupil za moimi plecami w ramach akcji "nie szufladkujemy coreczki". Ja zawsze sie glosno denerwuje ze dla dziewczynek to sa odkurzacze i pralki a dla chlopcow bardziej kreatywne zabawki i moj P sobie to chyba za bardzo wzial do siebie 

Ja tez dostalam super prezenty-iphona (naprawde swietna zabawka), piekny naszyjnik, ksiazke "anioly i demony", plytke z muzyka i perfumy z balsamem do ciala w komplecie. Wszystko mi sie bardzo podoba. Generalnie postaralismy sie zeby bylo fajnie mimo ze w tak mikroskopijnym gronie. W pierwszy dzien Swiat odwiedzilismy znajomych no i tak nam milo przeminely te Swieta.

no i tym sposobem czeka mnie pasjonujaca rozrywka przed telewizorem...no jak nie urok to sr...
zestaw Tomka z torami, lego oraz zestaw strażacki (kask i toporek) to teraz jego ulubione zabawki
o starych zabawkach na razie zapomniał ;-)
dziś już wie, że nie jest to młotek, ale nadal toporek nazywa porkiem 

zamawiałam w sklepie internetowym (polecam na przyszłość Sklep OnLine - Płytki Ceramiczne, Glazura Warszawa, Kafelki, Flizy, Gres), mimo opłaty za dostawę zaoszczędziłam prawie 200 zł! a brałam niecałe 10m2
na jednym metrze taniej było 15 zł! a na jednym dekorze różnica wynosił 8 zł! no ja nie wiem jaką tą marżę narzucają sobie w sklepach! dobrze, że mi kumpela poleciła ten sklep, przynajmniej trochę zaoszczędziłam ;-)
a jutro ścianę ;-) do końca roku chce zdążyć
z czego się cholernie cieszymy ;-)

rozumiem powody, poczekam z gratulejszyn do gina ;-)
ale ten mój coś na razie nie jest za chętny ... muszę go spić i wykorzystać ;-)
I to wszystko od Męża?????????
No, to mój to do pięt Mu nie dorasta i nigdy nie dorośnie.
Ja zgodnie z przewidywaniami, wymieniłam komplet na biustonosz, którego wcale nie potrzebuję i to jeszcze dopłacić musiałam.

Wprawdzie ospą zaraża się zanim krosty wystąpią, a Kuba był u nas dzień przed Wigilią i w pierwszy dzień Świąt, więc i tak jakby co to po ptokach. Ale chodzi o to, że Monika nie była pewna czy to ospa, bo On takie trochę dziwne te krostki miał - tylko jedną taką z wodą Mu znalazłyśmy pod pachą, a reszta wyglądała jak takie wypukłe brodawki. I kurna, nie wiedząc co to i nie mając pewności jaka to choroba i czy zakaźna, przylazła kretynka do nas, gdzie wie że jest małe dziecko.

Normalnie myślałam że Ją strzelę w ten głupi ryj.
No nic, Weronika przechorowała, Magda zaszczepiona. Teraz czekam te 2 czy 3 tygodnie i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
wcześniej to tylko ryczec mi się chciało

ogólnie jak ma tylko dostęp to musi podotykac i woła "abejcik" 
). Tylko piersi są w opłakanym stanie :-( do tego stopnia, że Albertowi zdarza się zaciągnąc krew i wtedy ulewa z krwią (jak mi to zrobił pierwszy raz to prawie na zawał zeszłam :-(). Dziś była położna i dala mi rady jak dostawiac do piersi i efekt taki, ze mam jeszcze większe rany 
więc chodziłam jak zombie
dziś w nocy bylo już lepiej, mam nadzieję że się nie pogorszy ;-)
)
bardzo, bardzo dziekuję za gratulacje i miłe smsy 
dobrze cię rozumiem ;-) pamiętaj warto walczyc
ale przynajmiej nie muszę teraz wymieniac 
udaje grzecznego przed obcymi
bo Maksowi nawet obcy nie przeszkadzają w brojeniu 

nawet choinki w tym roku nie mamy :-