Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- miłe, młode położne zatrudnili, ale mam wrażenie, że jestm ich królikiem doświadczalnym jeżeli chodzi w wbijanie się w żyły
, fakt moje są wyzwaniem, to dziewczyny się uczą a ja cierpię:-(. Dalej był zastrzyk, mierzenie ciśnienia, temperatury, tetna płodu, sniadanie , obchód itd, itd. Nie powiem atrakcje zapewniają 
, czy te twardnienie brzucha to nic poważnego nie było. Niepotrzebnie wspomniałam doktorkowi, a ten wpadł w panikę
, no ale szyjka krótka nadal. Bo już bym myślała, że coś ze mną nie tak i panikę sieję
Toska-jedziemy na tydzien do PL i 2 tygodznie do Izraela, najwiecej czasu spedzimy w Tel Avivie, troche w Jerozolimie i Hajfie no i mam nadzieje ze uda nam sie skoczyc do Petry w Jordanii w ktorys z weekendow takze plany sa konkretne ale czy po drodze nie padniemy ze zmeczenia to sie okaze, szczegolnie ALusia. Takze tak naprawde na miejscu zobaczymy czy wszystko sie uda zaliczyc. Wylot w w niedziele :-) Normalnie wariatkowo. hehe, a zeby bylo jeszcze atrakcyjniej wracamy 6 marca a 8 marca przyjezdzaja do nas goscie na tydzien. hehe, atrakcyjny miesiac sie zapowiada.

Mówi się - skurcze nie wystąpiły
Jakaś taka rozdziabana jestem... Zaglądam do Was cały dzień i się zebrać nie mogę. Ble...

hej hej musze sie pochwalic ze wlasnie dostalam LICENCJE farmaceuty na stan Oregon :-) :-) :-) brakuje mi teraz emotki podskakujacego pajacyka :-) Oficjalnie moge szukac pracy jako farmaceuta, hihihihi, no i w resume inaczej bedzie wygladac ze mam licencje oregonska :-)
Toska i jak dzisiaj się czujesz? W kolejnych ciążach skurcze odczuwa się wcześniej i silniej - oby to było to u ciebie i niech cię fenoterol i isoptin ominie![]()

Jeny, moje dziecie jeszcze śpiCzasem budzi się o 7, bleeee, a czasem właśnie śpi do 9-9.30. Tylko nie wiem jeszcze od czego to zależy.
Stasiek naprawdę taki histeryk jak moja Zu????

więc jak Zu robi Ci histerie pocieszaj się, że prawdopodobnie w tym samym momencie w Warszawie mały chłopczyk o imieniu Staś wyprowadza swoja mamusię z równowagi
Toska o imprezie to sobie możemy pomarzyć, ja tylko dostaje zaproszenia na impressski, faceci to tępi są,myślą że jak urodziłam to mogę już iść balować hahahaha.
;-)

No i mam sukces do zakomunikowania- zmieściłam się w 2 pary spodni przedciazowych- fakt wyglądam jak baleron, ale jednocześnie mogę się normalnie ruszać
buziaki i miłego weekendu!!!

, ale dzisiaj to ja chyba nie dam rady
a tak wogole to duzo z Tamarką przybralas

Az milo.
Wiec jestem. 

Poki co
A z tymi imprezami to się nieźle uśmiałam... Jeszcze leżę 

Oszaleć można... Super, że skurczy niet - nawet jeśli to był fałszywy alarm, lepiej wszystko sprawdzić i zadziałać
A w poniedziałek wrócisz do domu
I pewnie dlatego do tyłu jestem... 
Nieco do życia przywołała mnie Małgosia... gryząc z całej siły w szyję
Spuchnięta jestem, jakby mnie coś jadowitego pożarło - nomen/omen 

Toska i ja dzis rozbeblana jestem i snieta przez caly dzien tak strasznie,i placze mi sie na wszystko,ja zwariuje normalnie dzis:-(

Toska-czyli wyglada na to ze bedzie dobrze, a pielegniarek wspolczuje choc wiesz co takie swiezutko po szkole to sie zato bardziej staraja. A to czy mialas racje czy nie z tym twardnieniem brzuchem to sie nie przejmuj trzeba takie rzeczy sprawdzic i juz. A jak dlugo bedziesz lezec jeszcze?
:-)toska widac, że Ci się nudzi :-) Szpitalnego trybu współczuję - zasuw od świtu (albo i przed), a po południu życie zamiera... Zawsze mnie to fascynowałoOszaleć można... Super, że skurczy niet - nawet jeśli to był fałszywy alarm, lepiej wszystko sprawdzić i zadziałać
A w poniedziałek wrócisz do domu
:-)
Stan rozdziabania trwaNieco do życia przywołała mnie Małgosia... gryząc z całej siły w szyję
Spuchnięta jestem, jakby mnie coś jadowitego pożarło - nomen/omen
![]()

) 

Od pol roku nie mam problemow w ogole z jej zachowaniem. Nigdy nei byly mega - ale kilka razy histeria byla. 
)