Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale coś w tym musi być - ja w pierwszy dzień Świąt pożarłam się ze swoją Siostrą. Jak zwykle wkurzyła mnie swoimi "psychologicznymi" zapędami w wychowywaniu MOICH dzieci.
Stwierdziłam, że rozminęła się z powołaniem, powinna być zakonnicą. Księża nie mają rodzin, dzieci, żon, a mimo to udzielają porad małżeńskich. Moja Siostra sama nie ma dziecka, ale jeśli chodzi o wychowywanie, to jest najmundrzejsza. A ja jestem ta zła i głupia.
Normalnie jeśli pobyłybyśmy jeszcze chwilę w tym samym pomieszczeniu to bym Jej chyba gardło przegryzła. A tak skończyło się tylko na tym że się do siebie nie odzywamy. Może to chamskie co powiem, ale jak dla mnie - NARESZCIE!!! Bo niestety moja Siostra jest mistrzynią w narzucaniu się.
), pranie/prasowanie itd. W pierwszej ciąży to wszystko było takie ekscytujące, a teraz to ......hmmmm nie chcę pisać, że przykry obowiązek
,ale jakby ktoś to za mnie zrobił nie miałabym mu za złe
. Więc póki on zakatarzony rodzic nie mogę. Najlepiej, że oskarża księdza, że przez niego jest 'choji'. Bo go woda polał w czasie święcenie jajek
Oczywiście głośno wyraził swoje niezadowolenie w sobotę w kościele, krzycząć, "niech mnie pan
Ksiądz i ludzie wokół nas mieli niezły ubaw. Poza tym muszę chyba popracować nad Staśka edukacja kościelno/religijną
. Tak więc kochane jutro i pojutrze nie rodzę
, w sobotę (80 urodziny babci, pół rodziny się z całej Polski i Europy zjechało) i niedzielę (chrzciny u przyjaciół) też nie pasują

A co do Stasia, to jak zwykle wymiata chłopak. A co do edukacji, no cóż, On jeszcze nie musi wiedzieć co to ksiądz. I tak się ciesz że powiedział "pan" a nie "pani", w końcu jakby nie patrzeć facet w kiecce był, nie?
I tak się ciesz że powiedział "pan" a nie "pani", w końcu jakby nie patrzeć facet w kiecce był, nie?![]()

rozumiem, że nie chcemy, żeby Esia miała za dużo do nadrabiania, no ale proszę Was................ pustki straszne
;-)