Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, tak na marginesie mam do Was prosbe - sa tu 2 dzialy - ten i zamkniety. Ja na zamkniety dostepu nie mam. Ale czesto jest sytuacja, ze zaczynaja sie tu jakies wypowiedzi i koncza sie stwierdzeniem...rozwine temat na nr 2..zamieszczam zdjecia na zamknietym. I...przeciez kazdy kto ma dostep do zamknietego zaglada tam i nie trzeba tu obwieszczac, ze tam cos sie pisze. Taka moja mala prosba - rozgraniczmy te dzialy.
To nic zlego...przez takie prosby dziewczyny uciekaja z forum...wiecznie cos nie pasi i nie gra.Tego nie pisz,takich tematow nie poruszaj...prosze mnie nie zjesc z butami

:-)JA mialam taki rozazly na boki a Twoj taki do przodu .Cudny
Wierszyk cudny ,az mis ie lezka zakrecila.
myslalam ze juz kima

Nosz kuzwa....nie mam zamiaru nikogo roznosic. To byla prosba a nie nakaz. Po prostu mi przykro, ze cos tu sygnalizujecie a ja nagle juz tego the end nie moge doczytac. I tyle. Jesli macie potrzebe sygnalizowac tu, ze piszecie na zamknietym cos tam..Wasza wola. Z mojej strony koniec tematu.
też padłam
i w między czasie bawiła sie w sklep. A dziś go przesadziłyśmy w większą doniczkę. A właśnie chiałam napisać, że jak wróciliśmy wczoraj do domu i M chciał go wziąść,żeby postawić na podkładce to Natalia do niego "zostaw mojego kwiatka w spokoju"
i zabrała mu go z rąk. Po czym zaniosła kwiatka do swojego pokoju i postawiła na parapecie:-).