reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Hejka
ja dopiero teraz
a to dlatago ze bylismy z malzem na komunii
u corki znajomych
pojadlam niepowiem
i po 16 padlam spac
teraz wstalam i sie witam i milego popoludniowego wieczoru zycze

ja dopiero teraz
a to dlatago ze bylismy z malzem na komunii
u corki znajomych
pojadlam niepowiem
i po 16 padlam spac
teraz wstalam i sie witam i milego popoludniowego wieczoru zycze

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dorotka jak Twoje nóżki wytrzymały taką imprezke?
Ja też życzę miłego wieczoru, śpię dziś u siostry, zaraz do niej idę, zrobimy sobie "pidżama party" bezalkoholowe oczywiscie ;-).
Ja też życzę miłego wieczoru, śpię dziś u siostry, zaraz do niej idę, zrobimy sobie "pidżama party" bezalkoholowe oczywiscie ;-).
E
efilo
Gość
Dziewczynki
melduję że cały czas jestem w dwupaku. Niestety ostatnio czas nie jest moim przyjacielem - nie siedzę w necie prawie w ogóle. Mam mnóstwo zaległości. Nawet nie wiem co u Was słychać. :-( Mam nadzieję, że nie pojawiły się jeszcze żadne czerwcowe dzieciaczki.
melduję że cały czas jestem w dwupaku. Niestety ostatnio czas nie jest moim przyjacielem - nie siedzę w necie prawie w ogóle. Mam mnóstwo zaległości. Nawet nie wiem co u Was słychać. :-( Mam nadzieję, że nie pojawiły się jeszcze żadne czerwcowe dzieciaczki.
kachasek
matka-wariatka :)
o ile mi wiadomo jeszcze nie;-)
a ja właśnie wstałam, ok 17tej poległam z wielkim bólem głowy i usnęłam, ale melduję, że praca (jedna) prawie skończona, nawet nie wiedziałam, jak zbliżający się poród może zmotywować do działania
a ja właśnie wstałam, ok 17tej poległam z wielkim bólem głowy i usnęłam, ale melduję, że praca (jedna) prawie skończona, nawet nie wiedziałam, jak zbliżający się poród może zmotywować do działania

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kotek to milej imprezki zycze
wiesz na mszy stalam troszki pod kosciolem a troszki siedzialam w samochodzie:-)
a w restauracji w ktorej byla komunia to prawie caly czas siedzilam przy stole,z wyjątkiem chodzenia do kibelka
a i nozki z butkow pod stolem wyjmowalam:-)
Efilo trzymaj sie dzielnie
jeszcze jestesmy w komplecie
Kachasku to tylko pogratulowac zapalu do pisania i motywacji

wiesz na mszy stalam troszki pod kosciolem a troszki siedzialam w samochodzie:-)
a w restauracji w ktorej byla komunia to prawie caly czas siedzilam przy stole,z wyjątkiem chodzenia do kibelka
a i nozki z butkow pod stolem wyjmowalam:-)
Efilo trzymaj sie dzielnie
jeszcze jestesmy w komplecie
Kachasku to tylko pogratulowac zapalu do pisania i motywacji

Wygląda na to że dziś jestem bohaterką snów. Najpierw Sorga, a teraz Teściowa mi powiedziała że jej się przypomniało, że nad ranem się jej śniłam. No i opowiada, że stałam w drzwiach do jej pokoju w starym długim szlafroku, na tym jakiś bezrękawnik, na głowie chustka (czyli ala babuleńka), oraz z torbą na ramieniu. Ona się mnie pyta gdzie idę, a ja na to że idę do szpitala i żeby ona już wstała. Czyżby coś to znaczyło????

oj ostatnio to nie był mój dzień a dziś jestem taka zła że bez kija normalnie lepiej nie podchodź!!!
do drugiej w nocy przewracałam sie z boku na bok
, a rano gdy juz się rozespałam sąsiedzi zaczeli wiecić!!! 
i to tak głośno że nie słyszałam co jest do mnie przez telefoin mówione. W telefonie też niedobre wieści, do tego wczoraj pokłóciłam się z siostra i jeszcze po kieszeni ostro dostaliśmy "z woli losu" bo winy naszej niet!!! Jak tak dalej pojdzie to żadne oszczedności nam nie zostana i zaraz po macierzynskim bede musiała do pracy- tyle się z Erykiem nabede!!!
kurde usiąść i płakać!!! a jeszce kot chodzi i miałczy, chyba go przez okno wywalę

do drugiej w nocy przewracałam sie z boku na bok

reklama
efilo, własnie tak wczoraj się zaczęłam zastanawiac czemu nas zaniedbujesz, czyzbys nowego,wymagajacego lokatora miała w domciu? hehehe ale to tylko praca, wiec trzymaj sie dzielnie i staraj sie odpoczywać w miare możliwości.