reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Hejka
ja dopiero teraz
a to dlatago ze bylismy z malzem na komunii
u corki znajomych
pojadlam niepowiem
i po 16 padlam spac
teraz wstalam i sie witam i milego popoludniowego wieczoru zycze:tak::tak:

Dorotka jak Twoje nóżki wytrzymały taką imprezke?
Ja też życzę miłego wieczoru, śpię dziś u siostry, zaraz do niej idę, zrobimy sobie "pidżama party" bezalkoholowe oczywiscie ;-).

Dziewczynki
melduję że cały czas jestem w dwupaku. Niestety ostatnio czas nie jest moim przyjacielem - nie siedzę w necie prawie w ogóle. Mam mnóstwo zaległości. Nawet nie wiem co u Was słychać. :-( Mam nadzieję, że nie pojawiły się jeszcze żadne czerwcowe dzieciaczki.

o ile mi wiadomo jeszcze nie;-)
a ja właśnie wstałam, ok 17tej poległam z wielkim bólem głowy i usnęłam, ale melduję, że praca (jedna) prawie skończona, nawet nie wiedziałam, jak zbliżający się poród może zmotywować do działania:szok:

Kotek to milej imprezki zycze
wiesz na mszy stalam troszki pod kosciolem a troszki siedzialam w samochodzie:-)
a w restauracji w ktorej byla komunia to prawie caly czas siedzilam przy stole,z wyjątkiem chodzenia do kibelka
a i nozki z butkow pod stolem wyjmowalam:-)

Efilo trzymaj sie dzielnie
jeszcze jestesmy w komplecie

Kachasku to tylko pogratulowac zapalu do pisania i motywacji:tak::-D

Wygląda na to że dziś jestem bohaterką snów. Najpierw Sorga, a teraz Teściowa mi powiedziała że jej się przypomniało, że nad ranem się jej śniłam. No i opowiada, że stałam w drzwiach do jej pokoju w starym długim szlafroku, na tym jakiś bezrękawnik, na głowie chustka (czyli ala babuleńka), oraz z torbą na ramieniu. Ona się mnie pyta gdzie idę, a ja na to że idę do szpitala i żeby ona już wstała. Czyżby coś to znaczyło????:-D

oj ostatnio to nie był mój dzień a dziś jestem taka zła że bez kija normalnie lepiej nie podchodź!!!:no:
do drugiej w nocy przewracałam sie z boku na bok:baffled:, a rano gdy juz się rozespałam sąsiedzi zaczeli wiecić!!! :wściekła/y::wściekła/y:i to tak głośno że nie słyszałam co jest do mnie przez telefoin mówione. W telefonie też niedobre wieści, do tego wczoraj pokłóciłam się z siostra i jeszcze po kieszeni ostro dostaliśmy "z woli losu" bo winy naszej niet!!! Jak tak dalej pojdzie to żadne oszczedności nam nie zostana i zaraz po macierzynskim bede musiała do pracy- tyle się z Erykiem nabede!!!:wściekła/y::no: kurde usiąść i płakać!!! a jeszce kot chodzi i miałczy, chyba go przez okno wywalę:wściekła/y:

reklama
efilo, własnie tak wczoraj się zaczęłam zastanawiac czemu nas zaniedbujesz, czyzbys nowego,wymagajacego lokatora miała w domciu? hehehe ale to tylko praca, wiec trzymaj sie dzielnie i staraj sie odpoczywać w miare możliwości.

Do góry