Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iza nie tylko w jednym wieku kuzynostwo ale nawet z jednego miesiąca, ale sie wam fajnie przytrafiłoEsia-gratulacje, ja mam podobnie w domciu, bo siostra tez rodzi niedlugo (wlasciwie juz jest tydzien po terminie i straszliwie sie niecierpliwi) wiec wiem jakie to fajne uczucie, tez sie ciesze, ze moja mala bedzie miala kuzynostwo w tym samym wieku :-)
Szopka-z tym masowaniem i malowaniem stop to tez mam dobrze, moj malz bawi sie w robienie modeli samolotow i uwaza ze tysiac razy lepiej i dokladniej potrafi mi pomalowac paznokcie i wszystko opilowac wiec mam darmowa manucurzystke , hehe ;-)
.
.
wow rewelacja, ja niestety nie daje rady. Apropos szpitala w Wejherowie, moja siostra sie strasznie na nich wkurzyla-lekarz ja troche olal i cos przebakiwala ze pojedzie rodzic do szpitala w Gdyni Redlowie ale nie wiem czy to takie "hormonalne pogruszki" czy serio 
Bronicie się jak możecie przed jedynakami
;-)
i udało mi się jeszcze zdrzemnąć do 8.30. A potem przyszedł listonosz z ostatnią już paczką - i teraz bawię się zabawkami 
Wypatrzyłam ją jakieś pół roku temu, kupiłam po czym oddałam w prezencie znajomej ciężarówce i od tamtej pory polowałam w sklepach naziemnych. No ale nigdzie nie było, więc kupiłam w necie znowu
I znowu się bawię 

achh... jak slodko!