reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witam serdecznie dziewczyny:D
Niestety nie bardzo mam jak nadganiac bądz pisać z Wami:-( Poprostu Eryk mnie pochłonął i jestem z tym szcześliwa :tak::-D Jest u mnie mama i Kot jeszcze z nami w domku:D
Odezwę się jak troszkę ochłonę, możecie nas oglądać na stronie galerii Eryka

Pozdrawiam serdecznie, myślę o was i gratuluje wszystkim rozpakowanym, nierozpakowane bardzo serdecznie dopinguje i gwarantuję, że warto czekać:))))

reklama
u mnie wszytsko kręci się jeszcze wokół brzuszka. codziennie biegamy na ktg, jutro termin. wskazanie na cc.
na ktg wychodzą od dwóch dni skurcze rzędu 30-55 co objawia się mocnym twardnieniem brzusia i bólami małpowymi.
i wczoraj i dziś położne mówiły,że może się zacząć w każdej chwili i do poniedziałku raczej nie powinnam donosić. ale myślę, że mały uparciuszek z naszego synusia i posiedzi do jutra, bo tak mu się chce ;-)
A Wam jak się zdaje, dotrwam? :-D
buziaki i gratulacje dla wszytskich Mamuś!!!!

Witajcie dziewczynki, ja też jestem mocno zaabsorbowana synkiem. Dziś byliśmy na pierwszym spacerku.

Niuni
- trzymamy kciuki byś jak najszybciej mogła utulić swojego smyka no i oczywiście za szybki i łatwy poród :-):tak:

Sorga ziomuś piękny jest i baaaardzo podobny do Ciebie :-) Ale już taka jest chyba tradycja że synkowie są podobni do mamuś.

Edkao gratulacje i buziaczki powitalne dla Polci!!!

reklama
Ja znów do was zaglądam
niuni ja jak znalazłam sie na porodówce to też miałam tylko bóle i nie odszedł mi wcale czop.Dopiero na porodówce i odszedł razem z wodami płodowymi.
3mam za Ciebie mocno kciuki aby jeszcze dziś w nocy tuliła swoją malutką kruszynkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry