reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
dziewczyny mam prosbe poki nie zwariuje i nie rozwale kompa!!!!Jak wstawic tego cholernego sowacza se strony Smyka...robie niby jak trzeba j jak pissza ale nie pokazuje siie!!! a ja juz tu do glowy dostaje no!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No Kotek, gratulacje! Rzeczywiście Księżniczka piękna i ma sploty niczym dorosła:-D Zawsze myślałam że moje Panny są owłosione, ale Twoja Córa bije je całkowicie!

Efilo, u mnie dziś mijają dwa tygodnie i wciąż leci. Nie są to jakieś zabójcze ilości, raczej plamienie, ale są dni kiedy poleci ni z tego ni z owego jakaś większa ilość. Właściwie już powoli przechodzę na wkładkę i mam nadzieję że wystarczy i nie chluśnie mi nagle gdzieś na środku ulicy.:baffled: Przy Weronice plamiłam chyba ze 4 tygodnie, ale faktycznie te 6 tygodnie to może się zdarzyć. Mam jednak nadzieję że tym razem mnie to ominie.

Patrycja, ja też zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją i jakoś wyszło. Może kod nie ten co trzeba zamieszczasz? Bo tam są dwa.

Dziewczynki szukam prezentu na roczek dla chrzesniaka i nie wiem co kupic znalazlam na allegro cos takiego czy to sie nadaje a moze macie jakis inny pomysl prosze o pomoc :-) bujak

reklama
Dziewczynki ja tez rozdwojona melduje sie poslusznie ;-)

Moje szczescie - zmienilismy imie ;-) Sayuri (Suri) przyszlo na swiat w piatek o 17:15... po 6 godzinnym oxytocynowym porodzie - ufff....

a tu fotki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry