reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasku nie przejmuj się brakiem reakcji na grzechotkę, nasz mały czasem zareaguje a czasem nawet ogromny nagły hałas go nie wzrusza a słuch miał badany i wyszło że wszystko ok. A to że wpisali w książeczce że istnieją czynniki ryzyka nie oznacza jeszcze że ze słuchem coś jest nie w porządku.
Dokałdnie!!!
a ponadto zakladam wątek z dolegliwosciami naszych cudeńków i gzdie bedziemy mogły umieszczac rady- dobre rady zawsze w cenie:D

reklama
Kochasku dokladnie jak mowia dziewczyny...czasami walilam przy niej garami ,cos mi spadlo na podloge a mloda wogole nie reagowala a innym potrafila podskoczyc jak kladlam szklanke na stol...:-D

U mnie znów Zuzia wieczorami zaczyna bardzo płakać bo nie może się wypróżnić.....kolka to to na pewno jeszcze nie jest... z moją dietą bardzo uważam i na 100% nie jem niczego co mogło by jej zaszkodzić ....tłumaczę sobie to tak jak mi powiedziała lekarka, że to przez niedojrzałość przewodu pokarmowego i, że się unormuje....ale nie wiem jak będzie....

W dodatku Zuzi kupkę najlepiej robi się przy cycku - niekoniecznie musi jeść - wystarczy, że trzyma....

Kochane Czy Wasze maleństwa nie mają problemów z wypróżnieniem ????

U mnie znów Zuzia wieczorami zaczyna bardzo płakać bo nie może się wypróżnić.....kolka to to na pewno jeszcze nie jest... z moją dietą bardzo uważam i na 100% nie jem niczego co mogło by jej zaszkodzić ....tłumaczę sobie to tak jak mi powiedziała lekarka, że to przez niedojrzałość przewodu pokarmowego i, że się unormuje....ale nie wiem jak będzie....

W dodatku Zuzi kupkę najlepiej robi się przy cycku - niekoniecznie musi jeść - wystarczy, że trzyma....

Sorga założyła fajny wątek "jak sobie radzić z problemami" więc tam skopiowałam swój post.

Witam
Moja Obcycusia ssała mamcie co 2h teraz mam nadprodukcje mleczka:szok:a na dworze buba i jak tu isc na spacerek
Dorotko jak tam malenka i jak sprawuje sie quinny ja mam taki sam i jestem z niego bardzo zadowolona kupiłam go przez allegro i wyszło taniej 4stówy

Czasami dzieci przy piciu mleczka nalykaja sie za duzo powietrza....Moja czasami tez dawala koncert przed spaniem i potrafila tak czasami godzine bez przerwy...
Kolezanka polecila mi krople SAB(nie wiem czy mozna je dostac w polsce) i naprawde rewelacja...Podawalo sie przed kazdym posilkiem-szczegolnie wieczornym i dzieki temu skonczyly sie nasze problemy..Zero kolek itd...

reklama
Ja co prawda jestem mamą grudniową ale również mamą Stasia, który miał ostre kolki. Przeczytałam wasze ostatnie posty i widzę że szukacie lekarstwa właśnie na tą dolegliwość. U mnie świetnie się sprawdził infacol. ?Bardzo Wam polecam czerwcóweczki:-) Ale Wam zazdroszczę. Ja jeszcze muszę pół roku poczekać na moją dzidzę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry