reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziewczynki, czy nikt nie wie co u Fantazji, Siwuchy i Agik? Na pewno już się rozdwoiły, ale do nikogo nie pisały? Kurczę, ciekawe co u Nich.

jak ta pogoda dluzej pociagnie to ja depresji dostane...:( mieliśmy iść na spacer i jak juz siew yszykowalam i tylko czekam na Ziomka żeby si eobudził to co?- to sie cholera rozpadało:wściekła/y::-(

Witajcie !
Chciałam sie pochwalić że odkąd pojechałam do szpitala 17 czerwca wróciłam do domu przedwczoraj ale już nie w dwupaku. Mały Szymuś własnie słodko śpi w swoim łóżeczku :-) Dziekuje tym dziewczynom które trzymały za mnie kciuki bo poród był u mnie naprawde expresowy jakiego życzyłabym każdej mamie !
Pozdrawiam Was wszystkie , buziaki

Kochane!
Nareszcie mam net!!! A jeszcze ważniejsze, że mamy już Piotrusia! :-) Oczywiście efektem "ubocznym" jest totalny brak czasu - ale musiałam się przywitać - tęskniłam za Wami!!!
Nie mogę się doczekać choć lekkiego nadrobienia zaległości - może w weekend Małż zajmie się Młodym a ja tu po cichutku...
Póki co - zmykam. Strasznie się cieszę z powrotu :-)
Buziaki

Goździczek, Siwucha gratualcje dla Was i buziaki powitalne dla Szymona i Wiktora :-):-):-)

Esia
witaj i ucałuj Piotrusia w stópki. Jak nadrobisz wątki to czekamy na twoją relację jak to było z narodzinami Piotrusia i pierwszymi dniami w nowym domku.

Sorga my już byliśmy poubierani i wychodziliśmy z wózeczkiem kiedy nie wiadomo skąd zaczął padać deszcz :wściekła/y:, ale przeczekaliśmy największą wichurę i Misio trochę powietrzył się na balkonie.

Esia witaj!:-) My też tęskniliśmy za Tobą, więc odzywaj się teraz częściej. Ucałuj Piotrusia.

Goździczek, gratulacje!!! Witamy Maleństwo!:-D

reklama
Dziewczyny
Ale się cieszę że coraz więcej Mamuś wśród nas. Gratulacje wielkie.
Powoli się będziemy przenosić z 'przyszłych mam' :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry