reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Cześć dziewczyny! :happy2:
Przepraszam, że się tak wtrącam ...
Poszukuje placówek, w których można rodzić w wodzie. Mam nadzieję, że któraś z was mi pomoże. Szukała na rodzicpoludzki.pl ale nic nie znalazłam ...:eek:
Jeśli to możliwe, to prześlijcie mi informacje na PW.
Dzięki serdeczne
Ania

U mnie w szpitalu można było ale to daleko - Katowice. Wydaje mi się że na stronie rodzić po ludzku można tak wyselekcjonować szpitale - sprawdź raz jeszcze.

Sprawdziłam. W Lubinie faktycznie nie ma takiego szpitala. Za to we Wrocławiu są dwa: Kilinka na Chałubińskiego i Szpital Wojewódzki na Kamieńskiego.

dziewczynki, czy wasze maluszki lubią leżeć w łóżeczku? u nas jest problem, bo mały prawie nie toleruje łóżeczka:no::-( woli ręce, ale przecież nie możęmy go nosić na rękach 24h:-(

Moj Eryczek nawet jak się obudzi to lezy sobie w łóżeczku i oglada karuzele czy wzorki, albo zabawki az nie zgłodnieje... on już taki jest tylko sie gapi, TAKIMI oczami :P:tak:Praktycznie wcale go nie nosimy na rekach, jak jest aktywny to go kłade na łóżku i się bawimy.

dziewczynki, czy wasze maluszki lubią leżeć w łóżeczku? u nas jest problem, bo mały prawie nie toleruje łóżeczka:no::-( woli ręce, ale przecież nie możęmy go nosić na rękach 24h:-(

Kochasku u nas sprawdza sie ten koszyk dla dzidziusia. mala w nim praktycznie jest caly czas i jej sie super podoba. Czuje sie bezpieczniej bo jednak jest maly w porownaniu do lozeczka. To najlepszy wydatek jak narazie jesli chodzi o pierdolki dla malej. Na rekach ja nosze tylko do odbicia i jak sie stesknie i chce sie z nia pobawic, no i czasem jak ma muczki hihi. W lozeczku jeszcze nie spala ani razu. Urzywamy koszyka w sypialni dopoki mala jest malutka. Do lozeczka wlozylam ja raz i jej sie wcale nie podobalo, za duze:tak::-D

reklama
Moja mała pokasłuje i kicha :no:,chyba sie przeziebiła jutro ide do lekarz niby temp. normalna spi i je nie marudzi tylko głosik jakby tro
che chrypka -strasznie sie boje zeby nic powaznego nie było

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry