reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

U nas jest podobnie. Jakub na brzuchu nie lubi leżeć... traktuje to jak zło konieczne... Za to w pozycji siedzącej mógłby chyba nawet spać.

reklama
Witamy wszystkie czerwcowe mamy. Mamy nadzieję, że przyjmiecie na do swego grona, bo bardzo nam się tu podoba ;-)
Mam na imię Joanna, a mój synio Krzysio, oto jego krótka charakterystyka:
urodzony - 28.06.2007, 3300 g, 54 cm
ksywki - Stefek (jak niesforny), Misio (jak uroczy), Bąbel (dla dziadków), Kylo (dla wujka) i jeszcze parę innych w zależności od okoliczności
ulubione zajęcia - zwiedzanie świata oczywiście na rączkach, ewentualnie inne zabawy ale tylko w towarzystwie
ulubione jedzonko - cyc
smoczki i butelki - absolutnie i stanowczo NIE
ząbków - niet
zdolności akrobatyczne - hmmm, musi być silna motywacja żeby fiknąć na boczek, o pozostałych obrotach na razie nie ma mowy
leżenie na brzuszku - jakieś 10 min dziennie :eek:
zdolności słowotwórcze - stopień zaawansowany, a szczególnie okazywanie niezadowolenia
ciekawość świata - przeogromna
sen - krótki i lekki, zarówno we dnie jak i w nocy

pozdrawiamy wszystkie mamy i obiecujemy że sie będziemy udzielać jak tylko rozgryziemy obsługę forum

np. wstawimy suwaczki i galerie fotek

Szopka, nie masz dostępu na zamknięty ??????????????????????????????????
Jak to się stało ?????????
Trzeba to szybko naprawić!

Efilku, Ty jako doświadczona w kontaktach z adminem załatwisz?? :-)

Monika to moja wina bo się jakoś jak dotąd nie upomniałam o dostęp :zawstydzona/y: Ale bardzo chętnie bym tam zajrzała :-):tak:

Efilo jeszcze raz brawo dla Zosi za osiągnięcia ruchowe!! :-)

Emmila witaj i pisz więcej takich zabawnych postów :-)

Witaj Emmila. To dzisiaj świętujemy 5 miesięcy naszych chłopaków :tak::tak::tak:( mój Wojtuś też z 28)
Postawiłabym szampana, ale nie umiem :zawstydzona/y: jak ktoś ma ochotę zapraszamy na prawdziwego :-):-):-)
P.S- Wojtuś śpi już ponad 2 h, to chyba wpływ szczepienia :dry:

Witaj Emmila. To dzisiaj świętujemy 5 miesięcy naszych chłopaków :tak::tak::tak:( mój Wojtuś też z 28)
Postawiłabym szampana, ale nie umiem :zawstydzona/y: jak ktoś ma ochotę zapraszamy na prawdziwego :-):-):-)
P.S- Wojtuś śpi już ponad 2 h, to chyba wpływ szczepienia :dry:

Dzięki i brawo za spostrzegawczość. Dużo zdrówka dla Wojtusia. Swoją drogą to kawał chłopa z niego...... Niestety też nie umiem "stawiać" szampana ale obiecuje że na 6 rocznicę już się nauczę i postawię.

PS. Śliczne macie dzieciaczki.

Emmila, a Twój Krzyś jakie ma obecnie wymiary? Tylko ciężko porównywać bo mój wagę urodzeniową miał 4360g;-) i 57cm

I także wszystkiego najlepszego dla Twojego Synka, przede wszystkim dużo zdrówka:tak:

Emmila, a Twój Krzyś jakie ma obecnie wymiary? Tylko ciężko porównywać bo mój wagę urodzeniową miał 4360g;-)

No właśnie dzisiaj byliśmy na badaniach
waga - 7300
długość - 63 cm ale mierzony liberometrem, centymetrem byłoby jakieś 67-68 cm
Więcej o tym napisałam na forum "waga naszych maluszków"

reklama
Do góry