reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Wszystkiego najlepszego naszym 5-cio miesięczniaczkom!!!

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

efilo nie zdziwię się, jeśli za dwa miesiące Zosia weźmie i wstanie! ;-) Jestem w szoku po obejrzeniu filmu :szok: Ale masz Zdolniachę!!! :tak:

Joanna i Krzysio witajcie! :-)

Po ostatnich nocach lecę z nóg - Piotruś budzi się chyba co 1-1,5h... Mam nadzieję, że jednak mu przejdzie, bo padnę :eek:
Natomiast wpływ sinlacu na qpy jest niesamowity :dry: Mieliśmy wieeeelką, ogromniastą, wyczekaną po 4 dobach, a dziś (po 2) zawitała jej młodsza siostra :confused2: Niewiele młodsza :confused2: Jeszcze kilka takich i stracę węch. W ramach reakcji obronnej :confused2:

Esia
już mi nie musisz odpowiadac na karmieniu o kaszkach. :-D:-D:-D:-D Chodzi o zapach ;-):-D:-D:-D

Dziewczyny
powiem Wam szczerze że ja nie wiedziałam że Zosia robi coś nadzwyczajnego. Myślałam że jak zwykle Wasze dzieci to robią od miesiąca.

A przy okazji - Zosia wreszcie probuje cos z siebie wystękać :tak:

Emmila witajcie. Fajnie że z nami jesteście.:tak::-D

Esia, jak mi się monitor zepsuje bo zamoknie od zaplucia to Cię obciążę kosztami. Siedzę i się śmieję a mój Mąż patrzy jak na wariatkę.

A co do szczepień, to byłyśmy z Magdą wczoraj u lekarza i Pani Doktor zaproponowała zaczekać jeszcze 2 tygodnie. Magdzie jedno szczepienie wypadło z kalendarza najpierw ze względu na zapalenie oskrzeli a potem na tego adenowirusa, a teraz okazało się, że za 2 tygodnie powinna mieć szczepienie na żółtaczkę. No i Pani Doktor spytała czy nie chcę poczekać i zaszczepić Madzi jedną szczepionką (tą samą co pierwsza) i mieć jedno ukłucie zamiast dwóch. Głupie pytanie, pewnie że chcę, mimo że to trochę drożej wyjdzie. No a poza tym, stwierdziła że im dłużej się czeka po wirusie tym lepiej, więc te 2 dodatkowe tygodnie nie zrobią krzywdy.
Natomiast mam dodatkowy problem z Weroniką, bo ona teraz (między 5 a 6 rokiem życia) też ma szczepienie, a nie mogę z Nią iść bo ciągle chora. Tyle że postanowiłam, że oprócz szczepienia z kalendarza, szczepimy też meningokoki.

reklama
Do góry