reklama
kachasek
matka-wariatka :)
wiem, ale po co masz się rozczarować tak jak ja?;-) chociaż życzę, żeby Piotruś był typem śpiocha po modyfikowanym.
z drugiej str tak sobie myślę, że może jak już nie będzie w ogóle cyca, to będzie zupełnie inaczej niż teraz jak kaszka jest tylko dodatkiem
z drugiej str tak sobie myślę, że może jak już nie będzie w ogóle cyca, to będzie zupełnie inaczej niż teraz jak kaszka jest tylko dodatkiem
Emmila cmokasy dla Sześciomiesięczniaka!!! Jak się piffko udało?![]()
Esia dzięki.
A piffko - było fajnie ale krótko, bo zew macierzyński mnie za łeb do domu przyciągnął - jakoś tak samo wyszło. Ale gdybym piła piffko prawdziwe z procentami to pewnie tak szybko bym nie wróciła

A co do odstawiania od piersi to u mnie chyba prędko to nie nastąpi. Albo cycek albo przespane nocki - wybór prosty.;-)
I niestety przespane nocki to nie zawsze łatwe osiągnięcie. Spotkałam się z różnymi opowieściami mam i dwuletnie dzieci cyckające w nocy to nie rzadkość. A nawet jak już dzieci nie jedzą cycka (np. mojej kumpelki 4-latka) to i tak się budzą w nocy i wołają mamę bo a to siku, a to piciu, a to kołdra spadła......
strach się bać

przeskakujecie z wątku na wątek, nie wiem gdzie mam co pisać. zwariować można![]()
że niby ja namieszałam?

toska, to właśnie przy trzeciej zaczyna się jaśniej robić....![]()
tak mówisz, no dobra to jeszcze pół wypiję

a Stasinek dostanie dzisiaj w nocy herbatkę ....
reklama