Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
różnie, ale zazwyczaj Michaś budził się przed lub po północy, odkładałam go, potem budził się 2-3 i lądował u mnie jak zasnęłam
ostatnio go odkładałam ok 3, a potem nie wiem, co i jak, ale rano był u mnie (to pewnie przez zarwane nocki nie jarzę, co się dzieje)
toska, rzeczywiście przystojniacha Widać do czego go ciągnie - do łyżeczki oczywiście :-):-) Staśki uwielbiają łyżeczki chyba No bo raczej nie do kielicha??
Oj, żeby mi tak Stasiek chciał zasnąć po prostu jak go położę...marzeeeenie!!!!
U mnie w skrocie jak u Gingeros. No i zabek tez jest - nie wiem czy juz pisalam czy nie. My mimo, ze na cycu w nocy nie jemy. Tzn mamy dwie (.)(.) kolacje - o 19 i 22. Sniadanko zazwyczaj jest o 7.
Ja dzis wieczor sam na sam z Amelka, zaraz uciekam karmic i spac.
Dobrej nocki
Dobrej dobrej :-):-) jejkuu, ja też tak chcę - przesypiać noc
Chociaż dobre i tyle, że się Stasiek nie budzi tak całkiem tylko szuka cyca z zamkniętymi oczkami, jak taki ślepy kociak, i zadowolony jak już go dorwie znów śpi :-)