Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
walczyć mi się z nim za bardzo nie chciało, stąd cisza ;-) ale nie myślcie sobie, że was nie czytałam
no i miałam najazd gości ;-) piątek - sobota teściowie, sobota - niedziela ojciec chrzestny Anotnka
ale cudny mu komplecik przywiózł z Indii 

jednej nocki wstanę raz, by podać smoka albo pomóc w przewróceniu, innej nocki praktycznie stoję nad łóżeczkiem
:-( wczorajszej nocy wstawałam aż 11 razy w czasie ... godziny 

zęby dwa są, więc to juz raczej nie zęby ;-) więc co ?? kurcze, dodatkowo moje dziecko często stoi w łóżeczku (nie wiem dlaczego tak robi - stoi i praktycznie śpi) i muszę do parteru go ściagać ;-) albo szukać gdzieś w nogach łóżeczka, bo często lezie pod przewijak i grzebie przy kaloryferze
co o 3 nad ranem jest dziwne ;-) jak dla mnie
a tak na marginesie dodam, że zasypianie stało sie masakrą !! my go do łóżeczka, a ten wstaje i nawet nie myśli o zasypianiu
czasami brak mi sił by z małym walczyć i co raz szybciej tracę cierpliwość :-( pewnie ze zmęczenia :-(
) i na chwilkę odwrócił się od Antosia. Efekt - ciekawskie dziecko spadło na głowe :-( wiecie, jak wpadłam do pokoju, nie wiedziałam którego faceta mam przytulić ;-) Antonek chwilę popłakał i zasnął w ramionach (był akurat mocno zmęczony), więc wnioskuję, że upadek nie był jakiś mocny ;-) a Maciuś zaliczył mały szok, aż łzy w jego oczach widziałam :-) i jak stał w przedpokoju i zaglądał do pokoju ... kot ze Shreka z tym niewinnym spojrzeniem :-) jego także musiałam przytulić ;-) w przykry dla Antonka sposób, dowiedział się, że dzieci samych na łóżku nie można zostawiać 
Antonek przez długi czas był w tyle z rozwojem fizycznym. Gdy wszystkie dzieci przewracały sie na boczki czy próbowały siadać, on tylko leżał i leżał
dopiero po skończeni 6 misiąca zaczął siedzieć, od razu super stabilnie
raczkuje pełne dwa tygodnie, a od ponad tygodnia stoi
i to cwaniak sam wstaje, jak ma tylko za co zlapać
rozwój każdego dziecka, sprawa bardzo indywidualna
nie ma co patrzeć na inne dzieci ;-)nie tylko tyMonika, podesłałabyś Poterka "poteromaniaczce"....Wstyd się przyznać
ale ja uuuuuwieeeelbiam Harrego!
już mam obiecanego od meża jako prezent z delegacji
A Ginger rzeczywiście coś nie widać[/LEFT]
Cos Gingeros dawno nie bylo - czy mi sie wydaje?

( oczywiście zamiast korzystać z tego że Wojciu spał i uczyć się do niedzielnego egzaminu
)

Dobrze, że męża nie ma bo dopiero by mi marudził, że tylko BB i BB

. Kiedyś miała takie faje blond pasemka i super to wyglądało. Jasny kolor odmładza.