oleola
Zaangażowana w BB
Niestety u nas antybiotyk. Rzezienie jest w tchawicy.
Czemu te nasze maluszki nie moga powiedziec, ze boli je gardelko :-( Bylam tydzien temu u lekarza, bo mi sie wydawalo, ze cos slychac, ale nic nie wysluchal
no i w weekend sie pogorszylo. Apetyt tez spadl, ale ze rosnie nam zabek (i cos wyjsc nie moze) to juz nie wiedzielam od czego to.
Cos Gingeros dawno nie bylo - czy mi sie wydaje?
Czemu te nasze maluszki nie moga powiedziec, ze boli je gardelko :-( Bylam tydzien temu u lekarza, bo mi sie wydawalo, ze cos slychac, ale nic nie wysluchal
no i w weekend sie pogorszylo. Apetyt tez spadl, ale ze rosnie nam zabek (i cos wyjsc nie moze) to juz nie wiedzielam od czego to.Cos Gingeros dawno nie bylo - czy mi sie wydaje?
Niestety nie będę tam też miała dostępu do neta więc na cały tydzień papapa, bawcie się dziewczyny dobrze 

jeżeli anni ma łóżeczko to je nam zwinęła;-) my wzięliśmy dwójkę bez balkonu i bez łóżeczka. Anni ma dwójkę z balkonem to może Suri trafiło się łóżeczko
nie mamy lozeczka...hehehe, ale wiem ze jak sie rejestrowalam to bylo bo mi kobieta proponowala. Wiec, chyba bedzie tam wiecej dzieci hehehe
ze sie zdecydowaliscie.