Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anni ciebie też Jak ci idzie produkcja biżuterii? To dajesz Surinkę nadal do żłobka czy teraz jest cały czas z tobą w domu?
Ale się przed chwilą ucieszyłam - małż załatwił bilety na Upiora w operze
Szopka- Dzieki,ja tez mam nadzieje ze to takie jednorazowe bylo Bo jak na razie nie wrocilo.My mamy dosyc chlodne mieszkanie i tyle napakowalam do kominka zeby rozgrzac ze chyba przesadzilam bo nawet B narzekal ze za gorąco.Mam nadzieje ze to bylo przyczyna.Oby...bo ja to tez lichego zdrowia jestem i mam nadzieje Ze chociaz Amelka pujdzie po tatusiu pod tym wzgledem;-)
Szopka - wiec - powoli do przodu - zrobilam kolezance naszyjnik i teraz juz mam 2 nastepne klientki - no i czekam na wiecej kamyczkow to porobie cos i znowu powystawiam :-)
a jesli chodzi o zlobek dl Suri - to tak chce troche porobic roznych rzeczy :-) i no niestety nie mam jak, wiec musze ja odstawic na kilka dni w tygodniu do zlobka> Poza tym ona bardzo lubi towarzystwo innych dzieci i w domu czuje sie wrecz znudzona (co tam stara nudna mama;-) -wiec, trzeba bedzie zaryzykowac...
Najlepsze życzenia dla Julii, Cezarego i Szymona!!! Buziaki kochani...
Efilo, cieszymy sie ze juz po chorobie. Oby Zosieńka szybko odzyskała dawne siły. Na zdjeciu śliczniutka, ale po oczkach widać że chyba wymęczona tą choroba.