reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Gosiu to straszne jesteśmy z Tobą
. Całe szczęście że skończyło się na żebrach, choć wiem jaki to ból:-( . Uważaj na siebie teraz kochana.

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Gosia najwazniejsze ze tylko tak sie skonczylo...A Ty sie tam nie denerwuj za bardzo bo to szkodliwe dla dzidzi...trzymajcie sie cieplo...
E
efilo
Gość
Gosieńko
z jednej strony to na pewno straszne przeżycie a z drugiej super że tak się skończyło. No i wyobraź sobie co by było gdybyś z nim była! A może lepiej sobie nie wyobrażaj...
Przesyłam Ci ciepłe i spokojne myśli - zrelaksuj się troszkę. Mężowi nic nie będzie - Ty musisz za to zadbać o dzidzię! Pozdrawiam Cię cieplutko.
z jednej strony to na pewno straszne przeżycie a z drugiej super że tak się skończyło. No i wyobraź sobie co by było gdybyś z nim była! A może lepiej sobie nie wyobrażaj...
Przesyłam Ci ciepłe i spokojne myśli - zrelaksuj się troszkę. Mężowi nic nie będzie - Ty musisz za to zadbać o dzidzię! Pozdrawiam Cię cieplutko.
reklama
Gosieńko, 3mam kciuki bardzo bardzo mocno. akurat wiem co to znaczy, mój miły miał wypadek w dniu, gdy ja się dowiedziałam,że jestem w ciąży. Powiedziałam Mu dopiero za kilka dni.
Będzie dobrze, dbaj o Maleństwo. Jest jeszcze za malutkie by się teraz pojawiło po drugiej stronie.
Będzie dobrze, dbaj o Maleństwo. Jest jeszcze za malutkie by się teraz pojawiło po drugiej stronie.