reklama
anni
Fanka BB :)
Acchh Kachasku i nawet w Rzeszowie jest!!! Kurcze - zaraz sprawdze co i jak;-) mam nadzieje ze nie bedzie duzej roznicy w cenie!!!:-):-):-)
polecam te butki straszliwie...od lat je nosze i sa bardzo wytrzymale!
polecam te butki straszliwie...od lat je nosze i sa bardzo wytrzymale!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzieki dorotkodoceniam
Buziakuje ciebie i Julie![]()
a ja Ciebie i Eryczka:-):-):-):-):-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dziewczyny czy wam też sie dzisiaj tak dzień dłuży, bo mi strasznie. Pogoda nieciekawa, dopiero niedawno wyszło słonko, ale mi się nie chce juz nigdzie ruszyć i tak oto przeleżakowałam dzisiejszy dzień. Oby w te kolejne wolne dni pogoda dopisała bo chyba sie ocielę ufff...
Swoją drogą tak dawno nie było mnie w Polsce jak był majowy weekend, a teraz gdy jestem wcale mnie on nie cieszy, pewnie dlatego że spędzam go bez mężusia :-(.
Swoją drogą tak dawno nie było mnie w Polsce jak był majowy weekend, a teraz gdy jestem wcale mnie on nie cieszy, pewnie dlatego że spędzam go bez mężusia :-(.
Monika77 7 czerwiec
Jak tak dalej pójdzie to więcej będzie wśród nas majówek niż czerwcówek
;-)

asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
witaj Sorga i odpoczywaj duzo!!!!!! byle do 37 tyg dociagnac i bedze gut!!!! buziaki
))))))
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
. Gosiu tobie tez wytrwałości życzę:-)
Ja dziś zaliczyłam kolejna koszmarna noc, bolące plecy:sick: , bolący napinający się brzucho:-( , około setki wizyt w kiblu
i niezaspokojona suchość w ustach
... tak sie żle czułam że byłam przekonana że rodze ale nie miałam siły się tym przejąć hehehe,
Ja dziś zaliczyłam kolejna koszmarna noc, bolące plecy:sick: , bolący napinający się brzucho:-( , około setki wizyt w kiblu

reklama
anni
Kotek nie martw sie Twoj Mazus bedzie z Toba raz dwa

A jesli chodzi o dlugasne dni to czasem tak mam - hehehe nawet wzielam sie za szycie poscieli dla malej bo nie mam z soba co zrobic czasem ;-)
a nie raz to nawet nie wiem kiedy czas przeleci...
Ale wiesz... czekanie ma swoje uroki - bo zastanie nam wynagrodzone niebawem (nooo nie mowiac ze nie bedziemy miec wtedy juz przez troche lat za duzo wolnego czasu ;-) ) noo iii zawsze jest to nasze forum i dzieki panu Bogu za internet:-)

A jesli chodzi o dlugasne dni to czasem tak mam - hehehe nawet wzielam sie za szycie poscieli dla malej bo nie mam z soba co zrobic czasem ;-)
a nie raz to nawet nie wiem kiedy czas przeleci...
Ale wiesz... czekanie ma swoje uroki - bo zastanie nam wynagrodzone niebawem (nooo nie mowiac ze nie bedziemy miec wtedy juz przez troche lat za duzo wolnego czasu ;-) ) noo iii zawsze jest to nasze forum i dzieki panu Bogu za internet:-)