reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Acchh Kachasku i nawet w Rzeszowie jest!!! Kurcze - zaraz sprawdze co i jak;-) mam nadzieje ze nie bedzie duzej roznicy w cenie!!!:-):-):-)

polecam te butki straszliwie...od lat je nosze i sa bardzo wytrzymale!

Dziewczyny czy wam też sie dzisiaj tak dzień dłuży, bo mi strasznie. Pogoda nieciekawa, dopiero niedawno wyszło słonko, ale mi się nie chce juz nigdzie ruszyć i tak oto przeleżakowałam dzisiejszy dzień. Oby w te kolejne wolne dni pogoda dopisała bo chyba sie ocielę ufff...
Swoją drogą tak dawno nie było mnie w Polsce jak był majowy weekend, a teraz gdy jestem wcale mnie on nie cieszy, pewnie dlatego że spędzam go bez mężusia :-(.

Sorga witam -całuski ,mnie narazie szpital ominal,tez zre leki-trzymajmy sie ,moja połozna obstawia najpózniej 24.05 juz trzese porami

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia:). Gosiu tobie tez wytrwałości życzę:-)
Ja dziś zaliczyłam kolejna koszmarna noc, bolące plecy:sick: , bolący napinający się brzucho:-( , około setki wizyt w kiblu :baffled: i niezaspokojona suchość w ustach:dry: ... tak sie żle czułam że byłam przekonana że rodze ale nie miałam siły się tym przejąć hehehe,

sORGA BIDULKO ,JA NASZCZESCIE PO RELANIUM 5MG. PADAM JAK KAWKA ,TYLKO NA SIKU RANO BUDZE SIE SCIERPNIETA

reklama
Kotek nie martw sie Twoj Mazus bedzie z Toba raz dwa:tak::tak::tak:

A jesli chodzi o dlugasne dni to czasem tak mam - hehehe nawet wzielam sie za szycie poscieli dla malej bo nie mam z soba co zrobic czasem ;-)
a nie raz to nawet nie wiem kiedy czas przeleci...

Ale wiesz... czekanie ma swoje uroki - bo zastanie nam wynagrodzone niebawem (nooo nie mowiac ze nie bedziemy miec wtedy juz przez troche lat za duzo wolnego czasu ;-) ) noo iii zawsze jest to nasze forum i dzieki panu Bogu za internet:-)

Do góry