reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

O Górkach to niewiele mam co opowiadać. Cisza, spokój, kosiarki :-D Zosia na świeżym powietrzu spała w wózku cały dzień. Poza grillowaniem i hardcorową kąpielą w wodzie mineralnej :cool:
Jedyne co sie zdarzylo przez ten czas to miałyśmy akcję 'szerszeń'. Usiadł taki bydlak na Zosi wózku i ja z bojowym okrzykiem z nim walczyłam. A wieczorem podali w wiadomosciach o tych dwóch facetach co nie przeżyli takiego spotkania. Dobrze że Zosia ma w wózku wbudowaną moskitierę. Od tego zajścia nie wypuszczalam jej na dwór bez tego.

Zdjęć z wyjazdu nie ma zbyt wiele ale postaram sie wkleic conieco.

Za to dzisiaj uskuteczniłyśmy akcje stulecia. Zosia była pierwszy raz w kinie. Na Next z Nicolasem Cagem. Ciekawe czy jej się spodobał :-D

reklama
Z tego co wiem, to w większych miastach Multikina w każdą środę o 12, puszczają seans, na który wchodzą rodzice z dzieciaczkami. Światła nie są zupełnie zgaszone, są przewijaki i mokre chusteczki :-)

Dokładnie tak jak napisała Blanes. Seans jest dedykowany dla mam na macierzynskim. Same karmiace babki z placzacymi fotelikami pod pacha :-D Bylo bosko!

No, zwłaszcza z tym czerwonym smoczkiem.;-)
Jak widać moja Madzia podobna jest do obu Maksików, bo sama miała być Maksikiem.:-D

Dziewczyny ja oglądając fotki maleństw stwierdzam, że wszystkie dzieci w niektórych sytuacjach są bardzo do siebie podobne, wydaje mi się że maluchy poprostu robią te same minki i dlatego tak jest-mój Wiktor to podobny czasami i do Madzi i do Maxa, do Eryka do wszystkich normalnie:-)

reklama
Nie wiedziałam że Multikino organizuje takie imprezki - musimy się kiedyś z Czarkiem wybrać :-)

Efilo - mam pytanie o tą kąpiel na wyjeździe - jak to u was wyglądało, zabrałaś dla Zosi wanienkę? Zamierzamy wyjechać z Czarkiem na wieś i nie wiem czy pakować wszystkie akcesoria.:eek:

Do góry