reklama

O kurka, ale mam nadrabiania  To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)
 To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)
Piotruś już prawie w porządku (sporo spał w dzień - odzyskiwał siły), ja troszkę gorzej - kaszel wyrywa mi kawałki mnie No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego
 No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego  To zmykam ;-)
 To zmykam ;-)

To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)
 To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)Piotruś już prawie w porządku (sporo spał w dzień - odzyskiwał siły), ja troszkę gorzej - kaszel wyrywa mi kawałki mnie
 No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego
 No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego  To zmykam ;-)
 To zmykam ;-)Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie.. 
Esia dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?
Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )

Esia dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?
Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )
Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie..
[ quote]
No nie :-), na KULu tym bardziej....
A do kujonów nie należałam niestety, po prostu tylko ścisły umysł mam
trzymamy

Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie..
Kup dziecku krem Emla (na receptę) i już nigdy nie poczuje kuju
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dziś w nocy problemy żołądkowe. Od 23 miał już 4 kupony i 2 razy wymiotował :-( Nie wiem co mam robić. U nas lekarza brak  W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie
 W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie  Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam
 Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam 

W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie
 W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie  Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam
 Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam 

kachasek
matka-wariatka :)
ja akurat finanse, więc kier ekonomiczny;-) na germanistyce ststystyki nie miałamTak jak czytam wasze posty to nasuwa mi się pytanie - czy połowa forum studiuje/studiowała ekonomię?Czy to taki "powszechny" przedmiot na wielu kierunkach? Ja statystykę wspominam bardzo miło (zwolnienie z egzaminu
).

jolu niestety nie pomogę, bo się nie znam, ale życzę duuużo zdrówka Maksiowi
Esiu też wracaj do zdrowia i nie wypluwaj kawałków siebie
u mnie jakby lepiej, oby tak dalej