reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Fantazja może temp. podwyższona bo się lekko przeziębiłaś.. teraz tyle tego świństwa w powietrzu krąży. Głowa do góry, na pewno @ wkrótce się pojawi. :tak:

Dorotko
i nam chodzą takie plany po głowie co do tego 2009... głównie mojemu małżowi, choć i ja powoli zaczynam się przychylać do pomysłu ;-) Wcześniej myślałam by wrócić do pracy na min rok, kupić większe lokum, odłożyć trochę pieniędzy i potem zostać z dzieciakami na wychowawczym, ale plany zmieniają się u nas z dnia na dzień i kto wie czy do pracy wrócę :-p:happy2:

Oby szopka, oby...czekam z utesnieniem na katar i kaszel:-D

dzieki za wsparcie kobitki:tak:

Wszystkiego najlepszego dla kochanego Frania!:-):-D
Esia i 10 godzin dobre byle by bez pobudek:tak:.
Męża faktycznie miałam ochote zatłuc wczoraj, miał szczęscie że się szybciej położył (chyba uciekł:sorry2:). On twierdzi że metody są zbyt radykalne, że lepiej jest stopniowo wprowadzać zmiany.
Dziesiejsza noc była bardzo dziwna. Nie wiem jakim cudem ale Laura obudzila się na jedzenie po 5 godzinach , (nie jak zawsze po 2 lub 3), dałam jej herbatkę zamiast mleka, wypiła około 60 ml niestety zasnąć nie chciała, po kilku próbach przykrywania jej kołdrą i podawania smoczka nadal nie chciała sie uspokoić (mąż już wyemigrował z pokoju bo nie mógł znieśc jej płaczu), ja tez nie wytrzymałam i wziełam ja do łóżka. Po 5 minut zasnęła (przeniosłam ja do łóżeczka) i obudziła się po niecałych 4 godzinach wesolutka jak zawsze:-). Jeszcze dzis mam zamiar podac jej herbatke w nocy, jutro spróbuję dać wodę, z czasem może przestanie się budzić skoro tylko wodę jej podają. W sumie nie licząc pobudki o 23 wychodzi że dziś w nocy obudziła się tylko raz:tak:.
Anni jasne że razem walczymy, jakby co będziemy sie dopingować:-D. To mówicie że pieluch nie zmieniacie w nocy, ja dziś zmieniłam bo i tak ryczała i nie spała, więc tak przy okazji:zawstydzona/y::sorry2:. No i gratuluję raczkowania Twojej spryciuli:tak:. Laura też powoli zaczyna, ale na razie tak powolutku racza za rączką, ale potrafi pokonać dośc dużą odległość.
Fantazja spokojnie, pewnie jest tak jak piszą dziewczyny, może to początki przeziębienia:tak:. W kazdym razie z dwojga złego to chyba lepsze nie?:-D Co do bacianów to chyba zwiastuny wiosny, więc nie masz się co martwić;-):tak:, a cieszyć bo ciepełko znowu bedzie.
Dorotka, Szopka ja też coraz częściej zastanawiam się nad następnymi starankami i sama nie moge się zdecydować. Chyba im szybciej tym lepiej, potem sie odzwyczję i pewnie będzie mi cięzko znów w nocy wstawać:sorry2::-p. W sumie uzywamy tylko gumek więc wszystko jest możliwe;-).

przeziebienia na pewno nie mam a podwyzszona temp. od kilku dni. nic to, poki co czekam na @ i zajadam ogory kiszone:zawstydzona/y:

reklama
Do góry