reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Sorga ja jestem :tak::tak::tak::-)
Mam nadzieje, że ztych gilków nic się nie urodzi:tak:

Siedzę w biurze i się wkur..... Jeden z moich pracowników okazał się nielojalnych chamem (to z tych delikatniejszych określeń), i go właśnie wyrzuciłam.
I jestem zła, bo mi humor popsuł :angry:

Gosia buziaki urodzinowe

Gingeros zdrówka dla Antonka, daj znać jak po wizycie

Kachasek, podpisuje się pod wszystkim co napisały dziewczyny. Nie zamartwiaj się Misiek napewno doskonale sobie poradzi w żłobku:tak:

Dzagud fajnie, że udało się ze skiewrowaniem, trzymam kciuki, żeby zabieg był jak najszybciej.

Elmaluszku zdrówka dla Amelki, mam nadzieję, że w PL uda wam się w końcu wyleczyć.

Anni gratki nowego lokum:tak:

No i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:
Buziaki dla pozostałych Czerwcówek

No to świetnie... dobrze że niedługo weekend, to na luz wrzucisz mam nadzieje, że żadnych powaznych kosekwencji z jego postępowania nie będzie :tak:
Niniejszym niestety już spadam do drugiej pracki i zycze wam miłego popołudnia, może wieczorkiem zajrzę :)

Eee tam, obiadki, ja w robocie jestem.:-D Dziś obiadek gotuje Teściowa :-p Wrobiłam ją w placki ziemniaczane, bo dawno nie było, a mnie trzeć się nie chce.:-D A w robocie ostatnio nuuuuda i przestój. Jak nic nie piszecie to normalnie nie wiem co robić.;-)

U nas też noce do bani ostatnio. Nie wiem co się Magdzie stało. Zawsze pięknie zasypiała sama i spała tylko w swoim łóżku. Ostatnie parę nocy chce usypiania na łapkach (a raczej kolankach) Tatusia. A potem budzi się w środku nocy - wczoraj 3.45 a dziś już 2.15 i chce do nas do wyra.:crazy: Powiedziałam jej, że to już ostatni raz był dziś, bo jak leży koło mnie, to się rozpycha, ja śpię jak na szpilkach w strachu że ją zgniotę i w ogóle jest do bani. Wstaję połamana i niewyspana. Nie mówiąc o tym, że o 6 rano jest już super wyspana i chce się bawić. A ja mam oczy na zapałki. Dziś rano powiedziałam Małżowi że jadę na te Mazury choćby po to żeby się wyspać te 2 noce!!!:-D Ale super atrakcyjne towarzystwo ze mnie, co? Zamiast balanga i picie do rana, to ja o 22giej po cichutku myk do pokoju i w kimę.:laugh2::laugh2::laugh2:

A właśnie Dzagud przypomniałam sobie:
JEDŹ, w ogóle się nie zastanawiaj tylko JEDŹ:tak::-D

No właśnie u nas też psuje się coś z tym spaniem:dry: Wieczorami na szczęście Stasiek zasypia bez problemu, natomiast zaczął się budzić o 6- 6.30:szok::wściekła/y:. Kiedyś najwczesniej wstawał o 7.30. Stare dobre czasy ...........

Sorga miłego popołudnia w drugiej pracy, dobrze kojarzę, że jesteś lektorem?
Szkoda, że nie mieszkasz w warszawie, mam szkołę językową i cały czas szukam lektorów.

i ja jestem:tak:
w domu sama, chłopy u teściów
właśnie skróciłam spodnie do pracy, bo nie miałam w czym iść- stare brudne, nowe były nie ruszone, a że ze wzrostem kiepsko, to musiałam uciachać trochę. została mi jeszcze bluzka do wyprasowania. żakiet miałam kupić, ale wszystkie albo za duże, albo za małe. dupa, nie kupuję. czekam na strój służbowy, a żakiet kupię sobie kiedyś jakiś i to taki, jaki mi się będzie podobał, a nie koniecznie czarny, po to, żeby się nazywało, że mam żakiet w prasy. biorę sweter:dry:
toska głowa do góry, nie denerwuj się, złość piękności szkodzi
Sorga buziak zwrotny posłany;-)

za jakieś pół godziny muszę się zwijać do pracy, a mam nieodpartą pokusę usiąść i podłubać sobie:sorry2:;-) w sumie postanowienie mam takie, że jedna kartka na tydzień wystarczy (musi wystarczyć). nie wierzę, że w tym wytrwam, ale to takie wstępne założenie:-D
nie marudzę wam już i uciekam
buziole

o właśnie, toska dzięki... u nas też ze spaniem kiepsko od 2 dni. tzn od powrotu pobudki o 6:30, więc się przyzwyczaiłam, ale od 2 dni zaczęły się ryki nocne:baffled:

Słuchajcie, to może te nasze gnomy przechodzą jakiś kryzys wiekowy? No bo co, tak wszystkie na raz wyją po nocach nagle????:dry:
Mam nadzieję że faktycznie tak jest i że to przejdzie, bo ja już nie wyrabiam. Niedługo strzelać zacznę z niewyspania.

reklama
toska dzięki
Dzagud obyś miała rację
teraz już spadam na 100% (dobrze że ta praca póki co bierna i krótka, choć w sumie mogłoby tak już zostać, a kaska wpadać na konto:-D)

Do góry