Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

Dziś obiadek gotuje Teściowa
Wrobiłam ją w placki ziemniaczane, bo dawno nie było, a mnie trzeć się nie chce.
A w robocie ostatnio nuuuuda i przestój. Jak nic nie piszecie to normalnie nie wiem co robić.;-)
Powiedziałam jej, że to już ostatni raz był dziś, bo jak leży koło mnie, to się rozpycha, ja śpię jak na szpilkach w strachu że ją zgniotę i w ogóle jest do bani. Wstaję połamana i niewyspana. Nie mówiąc o tym, że o 6 rano jest już super wyspana i chce się bawić. A ja mam oczy na zapałki. Dziś rano powiedziałam Małżowi że jadę na te Mazury choćby po to żeby się wyspać te 2 noce!!!
Ale super atrakcyjne towarzystwo ze mnie, co? Zamiast balanga i picie do rana, to ja o 22giej po cichutku myk do pokoju i w kimę.

Wieczorami na szczęście Stasiek zasypia bez problemu, natomiast zaczął się budzić o 6- 6.30
. Kiedyś najwczesniej wstawał o 7.30. Stare dobre czasy ...........

;-) w sumie postanowienie mam takie, że jedna kartka na tydzień wystarczy (musi wystarczyć). nie wierzę, że w tym wytrwam, ale to takie wstępne założenie