aniajw
mama Natusi
Wszystkiego naj naj naj dla Maksia i Zuzi z okazji dwóch latek:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I od nas najlepsze życzenia :-).Maksowi i Zuzi z okazji 2urodzin wszystkiego co najlepsze, duuużo uśmiechu, zdrówka i pogodnego życia...
![]()
;-)Wiec, lekko pupskiem trzepie bo jak zainwestuje nieteges to po mnie. Wiec, zaiwaniam ile moge i tak srednio mam czas cos napisac. 
Ale od razu bilans dwulatka zrobiony i mam z głowy. Waga 13 kg i 75 centyl, wzrost 85 cm i 50 centyl. Choć moim zdaniem to i waga i wzrost nie były "adekwatne", bo Magda miała na sobie pieluchę - już częściowo zapełnioną, a lekarka nie kazała Jej zdejmować, więc moim zdaniem to z 12,7 maksymalnie. A co do wzrostu, to raz że nie udało mi się Magdy ustawić całkiem prosto, bo nie chciała, a dwa ja na tej miarce widziałam 89 a nie 85 cm, ale może po prostu mają źle zawieszone i odejmują 4 cm.
Ale i tak postęp - Magda była mierzona pierwszy raz od urodzenia.
Szczerze mówiąc czekam tylko aż otworzą moją przychodnię, którą mam pod domem (mają ją po remoncie otworzyć już we wrześniu) i od razu przenoszę tam dziewczyny.
No kurna, ale żeby lekarz przepisując receptę i patrząc w kartę przepisał nie to co potrzeba????