reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Wszystkiego dobrego ,słoneczka na codzień miłości rodziców dla Zuzi i Maxsa-sto lat kochane dwulatki

Maksowi i Zuzi z okazji 2urodzin wszystkiego co najlepsze, duuużo uśmiechu, zdrówka i pogodnego życia...

birthday009.gif
I od nas najlepsze życzenia :-).

Kochane - ja przepraszam, ze Was tak zaniedbuje ostatnio - siedze i probuje wykorzystac dobrze biznesowa pozyczke hehehe :baffled:;-)Wiec, lekko pupskiem trzepie bo jak zainwestuje nieteges to po mnie. Wiec, zaiwaniam ile moge i tak srednio mam czas cos napisac. :zawstydzona/y:

Caluje jednak

Dla wszystkich Małych Słoneczek!!!!

Sorki, brak mi weny :sorry: Zmęczona jestem, Młoda daje czadu nocami (mam już dośc spania max.3h z rzędu), a obydwoje w ciągu dnia ;-) Niechby już ta pogoda była dobra, bo w domu przyjdzie oszalec...
Miłego dnia! :*

U nas pogoda wczoraj już zdecydowanie lepsza... Rano byliśmy w parku prawie 3godziny a po południu spacer po deszczu... Kalosze jak zdjełam to wylało się duuuużo wody:-D
Miłego dnia...

Anni kochana ale zdradź nam chociaż jak sytuacja rodzinna...​

Witam
U mnie totalny brak weny-kłopoty finansowe:wściekła/y:jak zwykle
Ani trzymam kciuki
Esiulekwyspania ci życzę:tak:

reklama
A my dziś wreeeeeszcie załatwiłyśmy szczepienia - Magdy zaległe i Weroniki meningokoki. Magda się oczywiście spłakała, no bo jak inaczej.:baffled: Ale od razu bilans dwulatka zrobiony i mam z głowy. Waga 13 kg i 75 centyl, wzrost 85 cm i 50 centyl. Choć moim zdaniem to i waga i wzrost nie były "adekwatne", bo Magda miała na sobie pieluchę - już częściowo zapełnioną, a lekarka nie kazała Jej zdejmować, więc moim zdaniem to z 12,7 maksymalnie. A co do wzrostu, to raz że nie udało mi się Magdy ustawić całkiem prosto, bo nie chciała, a dwa ja na tej miarce widziałam 89 a nie 85 cm, ale może po prostu mają źle zawieszone i odejmują 4 cm.:eek: Ale i tak postęp - Magda była mierzona pierwszy raz od urodzenia.:eek: Szczerze mówiąc czekam tylko aż otworzą moją przychodnię, którą mam pod domem (mają ją po remoncie otworzyć już we wrześniu) i od razu przenoszę tam dziewczyny.
Jeszcze jakoś po powrocie z wczasów załatwię pneumokoki i będziemy na czysto.:-) Oczywiście lekarka mnie wkurzyła jak nie wiem, bo prosiłam o przepisanie recept na szczepionki, żebym mogła sobie w tej internetowej aptece wykupić, bo różnica w cenach jest bardzo duża. No i przepisała mi dla Madzi ten Infarnix Hexa. Coś mi się wydawało nie halo, bo byłam zdania że ona żółtaczkę już miała całkowicie zaszczepioną, a Hexa jest z żółtaczką. Złapałam książeczkę i poleciałam do przychodni dopytać. Druga lekarka potwierdziła że ok, wykupiłam, a dziś pielęgniarka od szczepienia powiedziała że to nie powinna być jednak Hexa. No ale lekarka powiedziała że teoretycznie nie, ale nic nie szkodzi jak Hexa będzie. Dawki żółtaczki w tym są niewielkie i jak dostanie jedną dodatkową dawkę więcej to nawet lepiej, bo do niedawna jeszcze tak się szczepiło.:baffled: No kurna, ale żeby lekarz przepisując receptę i patrząc w kartę przepisał nie to co potrzeba????:szok::angry:

Do góry