reklama
Weronika 1984
Początkująca w BB
ja też jestem zaa
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
tez jestem za
Agata, ze tez Ci sie chce...;-)

ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dziama ....ściskam cię mocno
dziewczyny co wchodze na ten wątek i chce coś napisać..to zawsze jakaś przytłaczająca wiadomość:-(
ja wczoraj byłam na usg...maluszek ma 6,5 cm, przezierność karkowa w normie, inne badania też ok, poza moczem..ale zmieniłam dietę i może zadziała
dziewczyny co wchodze na ten wątek i chce coś napisać..to zawsze jakaś przytłaczająca wiadomość:-(
ja wczoraj byłam na usg...maluszek ma 6,5 cm, przezierność karkowa w normie, inne badania też ok, poza moczem..ale zmieniłam dietę i może zadziała
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Agatko gratuluje pracowitosci.Swietny pomysl z tymi porzadkami...
Weronika 1984
Początkująca w BB
A mi się chce sernika i to na już
ubrałam się obeszłam wszystkie okoliczne sklepy i albo zamknięte albo nie ma no płakać mi się chce
;D
dilajla
Czerwcowa mama 2009
ell a na kiedy masz termin porodu, ja dziś miałam usg moj maluszek ma równe 12 tyg g usg i wg miesiaczki i ma 5,4cm
w pierwszej ciazy mialam tak ze moj szkrab byl zawsze wiekszy a im starsza ciaza tym wieksza roznica a dobrze wiedzialam kiedy doszlo do zaplodnienia, duzy szkrab rósł mi w brzuszku bo w 35 tyg dziecko odpowiadało prawie 39tyg no i urodzilo sie spore dziecko
w pierwszej ciazy mialam tak ze moj szkrab byl zawsze wiekszy a im starsza ciaza tym wieksza roznica a dobrze wiedzialam kiedy doszlo do zaplodnienia, duzy szkrab rósł mi w brzuszku bo w 35 tyg dziecko odpowiadało prawie 39tyg no i urodzilo sie spore dziecko
agata077
Czerwcowa mama 2009
A mi się chce sernika i to na jużubrałam się obeszłam wszystkie okoliczne sklepy i albo zamknięte albo nie ma no płakać mi się chce
;D
weronika za mna chodza śledzie ale do pl sklepu mam kawalek a moj mąż nie kwapi sie zeby pojechac stwierdzil ze zachcianki to on znosil przez dwie ciaze a teraz i on ciezarny
reklama