reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
oj nie wiem juz sama dla dziewczynki nie byłoby problemu ale z chłopcem znowu będziemy się głowić dzis bedziemy myslec:-D

Ja mam od wczoraj klopsiki. Męzus zrobił. Ja tylko ziemniaki ugotowałam. Pyszne były. I jeszcze do tego surówka z pory. Mniam :-)

A tak z innej beczki. Dziewczyny nie znacie jaiegos fajnego miejsca w Polsce gdzie mozna by sie wybrać na weekend. Moi rodzice maja w tym roku 35 lecie slubu i chcemy im zafundować taki wypad w jakies ciekawe miejsce. Może cos doradzicie ?

Dilajla- gratuluje synusia!!!!

Kluseczka- mówiłam jej gdzie pracuję i co robię ale pani dr była twarda i mimo pracy fizycznej nie dała się w żaden sposób przekonać. W środę rano idę prywatnie do mojej GP- myślę, że ta nie będzie taka twarda :) no ale zobaczymy.

Kamireszelgratulacje,sliczne imi Filipek my tez nad nim myslimy,ale dopiero w sobote moze okaze sie czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka i to jeszcze jak mi powiedza bo u nas tak samo nie chca mowic jak zapisza w papierach to po przeslaniu do twojego lekarza mozna sie dowiedziec na nastepej wizycie.Tak ze ja nie nastawiam sie ze w sobote na pewno poznam plec maluszka,no ale najwarzniejsze aby wszysto bylo okay,malenstwo stalo sie jakos bardzo ruchliwe,niewiem kiedy ono spi,tej nocy prawie cala dokazywalo,no ale w koncu na to czekalysmy....
dilajla super wiesci maly jest naprawde sporych rozmiarow,ale te chlopaczki sypia sie w tym tygodniu

Moj maz tez nie ugotuje nawet przyslowiowej zupy na gwozdziu ale jak posprzata to nawet ja lepiej tego nie zrobie...

Ostatnia edycja:
reklama
Karmiszel ciesze sie starsznie, ze z Wami wszytsko w porzadku :-)
No i najwazniejsze Gratuluje Synusia Filipka:tak:

Dilajla gratuluje Syneczka :tak:
Fajnie z tym ptaszkiem ;-):-)

Do góry