reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Wiatm Was Mamusie i w tym watku :)

Ja oszalalam na punkcie wszystkich malych, pieknych i cudownych ciuszkow i akcesoriow dla maluszkow :)
Mamy miec dziewczynke - idziemy w tym tygodniu w piatek na USG - zeby to potwierdzic, chociaz ja od samego poczatku bylam pewna, ze to bedzie dziewczynka :)
Wtedy bede juz mogla szalec ze wszystkimi rozowymi ciuszkami.

Ogladalismy tez juz mebelki do dzieciecego pokoju - sa takie cudowne - tylko pozostaje jeszcze pytanie skad brac pieniadze na to wszystko :)

Planujemy jakies zakupy w ten weekend, bo pozniej musimy sprzedac nasz samochod i zanim kupimy nowy to niewiadomo ile czasu minie - a wiadomo z samochodem zawsze latwiej.

Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich :)

reklama
Witam,
ja jeszcze wstrzymuje sie z kupnem czegokoliek dla dzidzi.
Jeszcze jakos niepewnie sie czuje, no i fajnie byłoby poznac wczesniej płeć...no i jeszce troche wydatków związanych z remontem mieszkania sie szykuje wieć pewnie powazniejsze zakupy dopiero w marcu- kwietniu.

A co do ruchów to wydaje mi się że od niedziali czuje co jakis czas kopniaczki:)

Ja podobnie jak beata1980 czuję kopniaczki po lewej stronie troszke poniżej pępka. Na moim brzuszku to już widać jak dzidzia jest ułożona, po prawej stronie bo ciągle się pręży i wypina dupkę. No i siedzi mi już raczej wyżej, chyba że położę się na plecach to zjeżdza na dół, bo tam ma więcej miejsca.:-):-) I już nawet widać jak brzuszek się rusza gdy kopie, ale pod warunkiem że leżę na plecach.

No wiec tak jestem juz po wizycie u gina. Z malenstwem wszystko ok. No i lekarz powiedział ze nic nie widzi miedzy nogami czyli bedzie 4 corka.

Dzieki za gratulacje ale ja juz teraz dostaje na głowe jak mamy gdzies isc i kazda jak to kobieta twierdzi zenie ma sie w co ubrac i godzine stoja przy szafie:wściekła/y:.

Witam Wszystkie Czerwcóweczki. Również mam termin porodu w czerwcu, bedzię to moje pierwsze dziecko. Rok temu poroniłam. Od 8 tyg. ciązy jestem na L4 i zamierzam być na L4 do końca ciązy. Mam pracę stresująca, stąd moja decyzja a poza tym bradzo źle znosilam I trymestr ciązy- Stąd moje pytanie: Podobno po 182 dniach L4 przechodzi sięna Zasiłek Rehabilitacyjny- jakie formalości trzeba załatwić? Prosze o podanie linków www z potrezbnymi informacjami. Ogólnie to chyba zadręczam się różnymi problemami. Zawsze wyszukuje sobie jakieś zmartwienie. Przy ostaniej wizycie u ginekologa, Pani ginekolog zasugerowała mi badanie na obecność HiV, wiem że wszystko jest ok ale zastanawiam sie czy dla samego papierku nie warto go zrobić ? Jak to jest u was? Ginekolog mowila że inaczej traktują przy porodzie pacjentkę która ma badanie HiV zrobione.
Pozdrawiam was gorąco!

Luśka mam wrazenie ze za duzo czytasz różności przestań sie stresować wiem ze po poronieniu inaczej sie patrzy na ciąże ale stres tez jest bardzo zły dla maleństwa Niestety nie udziele Ci odpowiedzi na twoje pytania wogóle sie tym nie isteresowałam ale najprościej byłoby zadzwonic do ZUS-u....

A mnie jutro nie ma jedziemy do Londynu wiec kochane grzecznie mi tutaj nie pisac za duzo :) Mam nadzieje zobaczyc co w brzuszku mieszka :D

i z innej beczki chce spaść z pierwszej listy czerwcówek tam duzo leseczek sie urodzi a ja chce chłopca ....chociaz jak sie wszystkie ujawnia to moze byc odwrotnie :D oby do jutra

Tau to ze jestes w krakowie to nie oznacza ze jak palne to niedoleci :) poczujesz kochana oj poczujesz nie buntowac mi tu a swoja droga to zapomniałam Wam powiedzieć -kurcze skleroza przepraszam

poprosiłam Kasie Irlandia aby mnie wsparła swoim doświadczeniem i została moim pomocnikiem wiec jak mnie nie ma to Kasia czuwa :D

reklama

poprosiłam Kasie Irlandia aby mnie wsparła swoim doświadczeniem i została moim pomocnikiem wiec jak mnie nie ma to Kasia czuwa :D
Tiaaa, nawet jak mnie nie ma to jestem i czuwam i patrze. Zgodnie z 10 przykazaniami o moderatorach (do wgladu w regulaminie naszego forum) Pkt 3 mowi - Moderator sie nie obija - moderator czuwa :D

Do góry