reklama
mirabella
Zaangażowana w BB
dzieczynki, serdeczne gratulacje!! Ciesze sie ze udalo sie Wam zobaczyc plec dzidzi.
Ja jade jutro, juz sie nie moge doczekac, tylko zeby dzidzia pokazala co tam ma :-):-):-)
Jeszcze raz gratuluje i pozdarwiam
Ja jade jutro, juz sie nie moge doczekac, tylko zeby dzidzia pokazala co tam ma :-):-):-)
Jeszcze raz gratuluje i pozdarwiam
sylwiaa28
Czerwcowa mama 2009
Meva myślałam już o tym ale jakoś nie mogę jej oddać jeśli okazałoby się, ze to świnka:-( a z moich eksperymentów wszystko wskazuje, że tak to jakoś mi smutno może po ciąży hormony przestaną tak działać i uczulenie się zmniejszy a jeśli nie to wtedy dopiero ją oddam.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam
Wstalam dzis o 7 i dzien nie ma dla mnie konca hehe ;-)
Pozalatwialismy sprawy urzedowe i zapisalismy corcie do nursery school (cos jak nasza zerowka) na wrzesien. Na poczatku mowila, ze nie chce isc do szkoly i ze ejst jeszcze za malutka, ale jak tam poszlismy i zobaczyla dzieci, zabawy i gry toz placzem wracala do domu mowiac ze jest juz duza i dzis juz moze zostac heheh
:-)
Potem ugotowalam obiad z dwoch dan, pomylam wszystkie okna, popodlewalam kwiatki, powycieralam kurze i poodkurzalam. Motorek w pupci heheh :-)
Teraz jedziemy do znajomych moze potem uda mi sie nadrobic ;-)
Milego wieczorku
Wstalam dzis o 7 i dzien nie ma dla mnie konca hehe ;-)
Pozalatwialismy sprawy urzedowe i zapisalismy corcie do nursery school (cos jak nasza zerowka) na wrzesien. Na poczatku mowila, ze nie chce isc do szkoly i ze ejst jeszcze za malutka, ale jak tam poszlismy i zobaczyla dzieci, zabawy i gry toz placzem wracala do domu mowiac ze jest juz duza i dzis juz moze zostac heheh

Potem ugotowalam obiad z dwoch dan, pomylam wszystkie okna, popodlewalam kwiatki, powycieralam kurze i poodkurzalam. Motorek w pupci heheh :-)
Teraz jedziemy do znajomych moze potem uda mi sie nadrobic ;-)
Milego wieczorku
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
dziewczyny jak mam wejść do zamkniętego, wcześniej wchodziłam przez foty, foteczki albo galerię brzuszków a teraz tego nie ma no i coś mi nie wychodzi
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Ulzylo mi bo ja mam skrzepki od jakis 3 miesiecy ale czesto mi sie to zdazalo przed ciaza chociaz nie az tak dlugo.uczucie zatkanego nosa, małe skrzepki czy nawet krwiawienie z nosa jest czymś zupełnie normalnym w ciąży, trzeba to przetrwać tak samo jak inne dolegliwości i leczenie nie ma sensu
Marusia - fajnie ze malej sie podaoba w przedszkolu

No no Tau -gratulacje
basiaw- wchodzisz przez Album teraz.
Hallo!
Ja nie mam w tej chwili takich problemów z nosem, ale w poprzedniej ciąży miałam. Moja gin powiedziała mi wtedy, że to normalne, bo naczynia są osłabione.
Ja płeć swojego maluszka będę wiedziała dopiero 9 lutego, a więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Czuję się na dziewczynkę.
Zaczynam chyba czuć ruchy maluszka.:-)
Teraz dziewczyny wskakuję do łóżka i mam zamiar obejżeć jakiś ciekawy film.
Dobranoc
Ja nie mam w tej chwili takich problemów z nosem, ale w poprzedniej ciąży miałam. Moja gin powiedziała mi wtedy, że to normalne, bo naczynia są osłabione.
Ja płeć swojego maluszka będę wiedziała dopiero 9 lutego, a więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Czuję się na dziewczynkę.
Zaczynam chyba czuć ruchy maluszka.:-)
Teraz dziewczyny wskakuję do łóżka i mam zamiar obejżeć jakiś ciekawy film.
Dobranoc
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Dokladnie Agatko, jeszcze tylko 20tygodni! Mam nadzieje, ze bedzie to duzo spokojniejsza polowa!![]()
no, Tau, to pierwsza idziesz na odstrzal

Choc ja tak od ok 2 tyg. od kiedy wyczytalam, jak liczy sie termin porodu, zwatpilam, czy z nowym lekarzem o tym nie pogadac. Wtedy podalam na oko, ze koniec sierpnia byla OM i wpisal mi ot tak 30.08. ale gdyby mi powiedzial, ze istotny jest pierwszy dzien, to podala bym predzej 25.08. wiec termin wypadl by 1.06......
Ja w ogole to pamietam OM tylko dzieki temu, ze dorabialam sobie wtedy razem z mama (zbieralam na kota

To by tlumaczylo, dlaczego dzidzia jest sporawa, jak na wyliczony wiek. Oj, ja to jeszcze moge byc i majowka