reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Anavel ja tez bralam ten antybiotyk w 10 tyg. ciazy bo mialam zapalenie krtani i moj ginekolog powiedzial ze bez tego mi nie przejdzie i ze ten lek jest bezpieczny w ciazy,wzbranialam sie pare dni ale bylo coraz gorzej i musialam wziasc,tez mam nadzieje ze wszystko w porzadku,maluszek ponoc rozwija sie prawidlowo,,,

reklama
Agatko i Anavel serdeczne gratulacje dla CHLOPAKOW :)

My milismy dzis byc u naszej Pani Doktor, ale uciekla gdzies na wakacje i przenieslismy wizyte na poniedzialek. Juz sie nie moge doczekac :)

:-) Hej dziewczynki :-)

Cos ostatni zastuj sie na naszym forum zrobil. Przez weekend pewnie zupełna cisza zapadnie. No, ale z drugiej strony to wcale sie nie dziwię. Mi w sobote i niedziele tez przed kompem siedzieć se nie chce jak M jest w domu. Wole z Nim na kanapie koczować :-)
No, ale wziełam sie na sposób jak mozna polaczyc przyjemne z porzytecznym :cool2: Od wczoraj odpalam sobie laptopa w salonie i stawiam przy kanapie i mam BB cały czas na oku ;-)

Miłego dnia :-)

Cześć kochane:-)

Anavel gratuluję chłopaczka!! I wspołczuję bólu, co do antybiotyku to czytałam w necie, że jest bezpieczny w ciąży:tak:

Idę się trochę ogarnąć bo na jakieś zakupy muszę się wybrać a później pranie sprzątanie bleee:baffled: U nas odwilż, chlapa okrutna aż się nie chce z domu wychodzić.

Ja w weekendy nie mam dostepu do internetu, bo tylko w pracy mam. No ale zawsze w tygodniu jestem na bieżąco.
Mój mąż trochę zawiedziony że będziemy mieli CÓRUNIĘ, ale ja jestem z tego faktu bardzo zadowolona. Moi rodzice też się cieszą, że będzie wnuczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzien dobry dwupaczki :D Ja cos ostatnio nie moge sie wyspac. Nie wiem, czy moze moj organizm juz chce sie wyspac na zapas?
Dzis dzien leniuchowania, obiad latwy i juz prawie gotowy, sprzatac za duzo nie chce mi sie, tylko siebie i Stasia przewietrzyc musze:-):-):-)
Zycze milego dnia. Bede zagladac :D

Czesc Mamusie....w koncu piatek...hurrraaa:-D Jeszcze tylko 5 godzin i weekend...w koncu odpoczynek i lezakowanie na kanapie...przynajmniej taka mam nadzieje. A ten odpoczynek to jest mi bardzo potrzebny bo wczoraj wieczorem jakos kiepsko sie czulam....bolal mnie brzuch i juz nie wiem czy to od ciaglego siedzenia w pracy czy cos z jedzenia mi zaszkodzilo....o 9 lezalam juz w lozku...cala noc jakos kiepsko sie czulam. Dzisiaj jest troche lepiej, staram sie jesc lekkie jedzonko i zobaczymy...troche mnie mdli:-( Z kolei mam wrazenie ze od jakis 2-3 dni nie czuje ruchow:-( A wizyta dopiero za tydzien... Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku... Staram sie myslec pozytywnie ale...to nie takie latwe. Ehhh...
Milego dnia Mamusie;-)

Cześć dziewczyny:-).Jak tam samopoczucie od rana ? U mnie w miarę dobrze,przeraża mnie tylko ilość nauki na jutrzejsze egzaminy:eek:! Trzymajcie za mnie jutro kciuki :-). No i wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa,to takie cudowne uczucie :-D,nie potrafię tego opisać ale to naprawdę piękne :happy:.

Anavel gratuluje synka :)

Zielona gratuluje córeczki a męzowi powiedz ze jeszcze wszystko przed nim bedzie miła synka nastepnym razem :)

My walczymy z grypą kurcze nigdy tak czesto nie chorowałam ...

reklama
Do góry