beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Anavel ja tez bralam ten antybiotyk w 10 tyg. ciazy bo mialam zapalenie krtani i moj ginekolog powiedzial ze bez tego mi nie przejdzie i ze ten lek jest bezpieczny w ciazy,wzbranialam sie pare dni ale bylo coraz gorzej i musialam wziasc,tez mam nadzieje ze wszystko w porzadku,maluszek ponoc rozwija sie prawidlowo,,,
Od wczoraj odpalam sobie laptopa w salonie i stawiam przy kanapie i mam BB cały czas na oku ;-)
U nas odwilż, chlapa okrutna aż się nie chce z domu wychodzić.
Jeszcze tylko 5 godzin i weekend...w koncu odpoczynek i lezakowanie na kanapie...przynajmniej taka mam nadzieje. A ten odpoczynek to jest mi bardzo potrzebny bo wczoraj wieczorem jakos kiepsko sie czulam....bolal mnie brzuch i juz nie wiem czy to od ciaglego siedzenia w pracy czy cos z jedzenia mi zaszkodzilo....o 9 lezalam juz w lozku...cala noc jakos kiepsko sie czulam. Dzisiaj jest troche lepiej, staram sie jesc lekkie jedzonko i zobaczymy...troche mnie mdli:-( Z kolei mam wrazenie ze od jakis 2-3 dni nie czuje ruchow:-( A wizyta dopiero za tydzien... Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku... Staram sie myslec pozytywnie ale...to nie takie latwe. Ehhh...
! Trzymajcie za mnie jutro kciuki :-). No i wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa,to takie cudowne uczucie
.