reklama
Mirabella gratuluje coreczki....no to wyglada na to ze chlopcy beda mieli w czym "przebierac"...hihi
Dzwonilam dzisiaj w sprawie USG 4D i bardzo sie zdziwilam kosztem...tylko 120 zl z nagraniem
Chyba sie zdecyduje...pamiatka bedzie rewelacyjna
Powiem Wam ze ta spioza to mi nie przeszla...nadal ledwo zyje...chyba pojde spac o 20;-) Wiec...jakie ostatki...hehe.
Milego wieczorku:-)
Dzwonilam dzisiaj w sprawie USG 4D i bardzo sie zdziwilam kosztem...tylko 120 zl z nagraniem

Powiem Wam ze ta spioza to mi nie przeszla...nadal ledwo zyje...chyba pojde spac o 20;-) Wiec...jakie ostatki...hehe.
Milego wieczorku:-)
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Dzwonilam dzisiaj w sprawie USG 4D i bardzo sie zdziwilam kosztem...tylko 120 zl z nagraniem![]()
ooo, no to prawie 5 razy taniej niz tutaj

ja chyba zaraz do kumpeli zadzwonie i sie w Koszalinie na 4d zapisze....przy okazji i wozek zabiore

a ja mam kolejna dobra wiadomosc, dostalam dzis od szefa (pojechalam dzis na rozmowe, juz 3 osoby u nas w firmie w zeszly tydzien wyrzucili

Mirabelka, gratuluje corci

Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
ooo, no to prawie 5 razy taniej niz tutaj
ja chyba zaraz do kumpeli zadzwonie i sie w Koszalinie na 4d zapisze....przy okazji i wozek zabiore
![]()
Ja wlasnie dzis zabukowalam wizyte na 13 marca. Koszty 4d w UK to
195 funtow

Mirabella - gratulacje

madziumba
czerwcowa mama 2009
Witam kobitki;
wczoraj bylam na USG i na 99% bedzie corcia !!!!
Sprawdzily sie moje przeczucia. Pozdrawiam goraco i zdrowka zycze.:-):-):-)
Gratuluje serdecznie !!!:-)
Mirabella gratuluję Córci!!! :-)
Ja myślę, że te nasze chłopaki to się będą nieźle bić o względy Czerwcowych Dam
Ostatki spędzam w domku, z moim A. Zaraz robię koktajl truskawkowy i obejrzymy na DVD "Mamma Mię" :-)
A potem... coś czuję nosem, że o północy odbiorę życzenia urodzinowe, bo się mój A. wypytywał, czy jestem bardzo zmęczona i o której idę spać ;-)
Mirabella gratuluje coreczki....no to wyglada na to ze chlopcy beda mieli w czym "przebierac"...hihi
Ja myślę, że te nasze chłopaki to się będą nieźle bić o względy Czerwcowych Dam

Ostatki spędzam w domku, z moim A. Zaraz robię koktajl truskawkowy i obejrzymy na DVD "Mamma Mię" :-)
A potem... coś czuję nosem, że o północy odbiorę życzenia urodzinowe, bo się mój A. wypytywał, czy jestem bardzo zmęczona i o której idę spać ;-)
kamireszel
kamireszel
Witajcie
Dziś pierwszy dzień w pracy po bardzo wyczerpującym 2 tyg urlopie- tragedia.
Już po 4 godzinach miałam serdecznie dość, kręgosłup prosił o litość, brzuchal myślałam, że mi popęka- strasznie bolał. Poszłam do biura by prosić o skrócenie czasu pracy i udało się- będę pracowała po 6,5godz dziennie a nie po 10h. :-)
Aaaaa miałam się pochwalić heh
Będąc na urlopie udałam się do znajomej Pani ginekolog.
Jak usłyszała planowany termin porodu- zaczęła się śmiać i zapytała gdzie jest mój brzunio? Stwierdziła, że bardzo ładnie wyglądam jak na 24tydz.
Kiedy przeszłyśmy do badania Pani G. ponownie uśmiechnęła się i oznajmiła. że wg dziecka jej zdaniem urodzę ok 4 czerwca a nie 17.
Dziś pierwszy dzień w pracy po bardzo wyczerpującym 2 tyg urlopie- tragedia.

Już po 4 godzinach miałam serdecznie dość, kręgosłup prosił o litość, brzuchal myślałam, że mi popęka- strasznie bolał. Poszłam do biura by prosić o skrócenie czasu pracy i udało się- będę pracowała po 6,5godz dziennie a nie po 10h. :-)
Aaaaa miałam się pochwalić heh

Będąc na urlopie udałam się do znajomej Pani ginekolog.
Jak usłyszała planowany termin porodu- zaczęła się śmiać i zapytała gdzie jest mój brzunio? Stwierdziła, że bardzo ładnie wyglądam jak na 24tydz.
Kiedy przeszłyśmy do badania Pani G. ponownie uśmiechnęła się i oznajmiła. że wg dziecka jej zdaniem urodzę ok 4 czerwca a nie 17.

Carmi
Czerwcowa mama 2009
Ja wlasnie dzis zabukowalam wizyte na 13 marca. Koszty 4d w UK to
195 funtowAle od razy robia najlepszego ujecia wydruk A4 i w ramke, plytka z filmem i 12 zdjec.
no tu tez sa tacy lekarze, co sobie prawie 200€ licza

ale ja bez fotek chyba wyjde, niestety, tylko z sama plytka. I nie wiem czy to 100€ to za badanie i plytke, czy do tego dolicza mi jeszcze 40€ za badanie....
ten moj praxis cos mi wyglada na taki, co tymi 4d najlepsza kase robi...

acha, ja mam 12 marca

reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
lCarmi, dlaczego Ty musisz placic za 4d?? Ja mialam za darmo. Dostalam tylko skierowanie od gina i tyle. Dostam w sumie szesc zdjecPewnie, gdybym chciala plytke z nagraniem, musialabym cos placic,a tak to darmowa
:-)rewelacja
no bo bede robila u tego, do ktorego chodze i tylko na swoje zyczenie. Jak wczesniej, to mnie powysylal na te badanie wod, a teraz to juz nic dokladnie nie bada, jak go tamta klinika wyreczyla. Choc moim zdaniem to powinien i tak, ze wzgledu na moja dlon...
ale mowie, mi sie wydaje, ze oni na tym najlepiej zarabiaja i dlatego sami nie robia...