reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Mirabella gratuluje coreczki....no to wyglada na to ze chlopcy beda mieli w czym "przebierac"...hihi

Dzwonilam dzisiaj w sprawie USG 4D i bardzo sie zdziwilam kosztem...tylko 120 zl z nagraniem:-D Chyba sie zdecyduje...pamiatka bedzie rewelacyjna:-D
Powiem Wam ze ta spioza to mi nie przeszla...nadal ledwo zyje...chyba pojde spac o 20;-) Wiec...jakie ostatki...hehe.
Milego wieczorku:-)

Dzwonilam dzisiaj w sprawie USG 4D i bardzo sie zdziwilam kosztem...tylko 120 zl z nagraniem:-D

ooo, no to prawie 5 razy taniej niz tutaj :-D:-D:-D:crazy::wściekła/y:

ja chyba zaraz do kumpeli zadzwonie i sie w Koszalinie na 4d zapisze....przy okazji i wozek zabiore :-D

a ja mam kolejna dobra wiadomosc, dostalam dzis od szefa (pojechalam dzis na rozmowe, juz 3 osoby u nas w firmie w zeszly tydzien wyrzucili :baffled:) podliczony urlop na ten rok. Nastawilam sie na jakies 15 dni, bo polowe, ale..........dostalam pelne 30 dni, a to znaczy, ze od polowy marca gdzies nie potrzebuje zwolnien, tylko sie pourlopuje i na macierzynski do czerwca :happy: Po minie szefa wnioskowalam, ze on zareagowal dokladnie odwrotnie :-p

Mirabelka, gratuluje corci :blink:

ooo, no to prawie 5 razy taniej niz tutaj :-D:-D:-D:crazy::wściekła/y:

ja chyba zaraz do kumpeli zadzwonie i sie w Koszalinie na 4d zapisze....przy okazji i wozek zabiore :-D
:blink:

Ja wlasnie dzis zabukowalam wizyte na 13 marca. Koszty 4d w UK to
195 funtow :wściekła/y::wściekła/y: Ale od razy robia najlepszego ujecia wydruk A4 i w ramke, plytka z filmem i 12 zdjec. Robilam z Mayeczka to teraz tez fajnie miec pamiatke z nastepnym malenstwem. Juz sie nie moge doczekac.;-)

Mirabella - gratulacje :tak::tak:

Mirabella gratuluję Córci!!! :-)

Mirabella gratuluje coreczki....no to wyglada na to ze chlopcy beda mieli w czym "przebierac"...hihi

Ja myślę, że te nasze chłopaki to się będą nieźle bić o względy Czerwcowych Dam :-D

Ostatki spędzam w domku, z moim A. Zaraz robię koktajl truskawkowy i obejrzymy na DVD "Mamma Mię" :-)
A potem... coś czuję nosem, że o północy odbiorę życzenia urodzinowe, bo się mój A. wypytywał, czy jestem bardzo zmęczona i o której idę spać ;-)

Witajcie
Dziś pierwszy dzień w pracy po bardzo wyczerpującym 2 tyg urlopie- tragedia.:szok:
Już po 4 godzinach miałam serdecznie dość, kręgosłup prosił o litość, brzuchal myślałam, że mi popęka- strasznie bolał. Poszłam do biura by prosić o skrócenie czasu pracy i udało się- będę pracowała po 6,5godz dziennie a nie po 10h. :-)
Aaaaa miałam się pochwalić heh:-p
Będąc na urlopie udałam się do znajomej Pani ginekolog.
Jak usłyszała planowany termin porodu- zaczęła się śmiać i zapytała gdzie jest mój brzunio? Stwierdziła, że bardzo ładnie wyglądam jak na 24tydz.
Kiedy przeszłyśmy do badania Pani G. ponownie uśmiechnęła się i oznajmiła. że wg dziecka jej zdaniem urodzę ok 4 czerwca a nie 17. :-D

Ja wlasnie dzis zabukowalam wizyte na 13 marca. Koszty 4d w UK to
195 funtow :wściekła/y::wściekła/y: Ale od razy robia najlepszego ujecia wydruk A4 i w ramke, plytka z filmem i 12 zdjec.

no tu tez sa tacy lekarze, co sobie prawie 200€ licza :no:
ale ja bez fotek chyba wyjde, niestety, tylko z sama plytka. I nie wiem czy to 100€ to za badanie i plytke, czy do tego dolicza mi jeszcze 40€ za badanie....
ten moj praxis cos mi wyglada na taki, co tymi 4d najlepsza kase robi... :dry:

acha, ja mam 12 marca :-D:-D:-D troche Ciebie nakrece dzien przed :-p

lCarmi, dlaczego Ty musisz placic za 4d?? Ja mialam za darmo. Dostalam tylko skierowanie od gina i tyle. Dostam w sumie szesc zdjec:tak: Pewnie, gdybym chciala plytke z nagraniem, musialabym cos placic,a tak to darmowa :tak::-)rewelacja

reklama
lCarmi, dlaczego Ty musisz placic za 4d?? Ja mialam za darmo. Dostalam tylko skierowanie od gina i tyle. Dostam w sumie szesc zdjec:tak: Pewnie, gdybym chciala plytke z nagraniem, musialabym cos placic,a tak to darmowa :tak::-)rewelacja

no bo bede robila u tego, do ktorego chodze i tylko na swoje zyczenie. Jak wczesniej, to mnie powysylal na te badanie wod, a teraz to juz nic dokladnie nie bada, jak go tamta klinika wyreczyla. Choc moim zdaniem to powinien i tak, ze wzgledu na moja dlon...

ale mowie, mi sie wydaje, ze oni na tym najlepiej zarabiaja i dlatego sami nie robia...

Do góry