reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witanko

Ale mialam dzis noc. Starszne sny mi sie snily, jakies duchy mnie gonoily :-( obudzilam sie przestraszona i od razu polecialam spradzic czy u corci wszytsko w porzadku. Spala jak aniolek a niedobra mama obuzia o 5 nad ranem ;-)

U nas dzis pogoda pod psem, pada co chwile.
Zaliczylismy maly spacerek miedzy deszczem ;-) pozalatwialismy pare spraw na meiscie i bylismy z corcia na imprezie dzieciecej z okazji Wielkanocy. Nie bylo za ciekawie ale zawsze to jakas zmiana dla dziecka ;-)
Zaraz zabieramy sie za pieczenie ciasta marchewkowego ;-) a potem jedziemy na kawke do znajomych ;-) I kolejny dzien zlecial ;-)

Rozzalia witam serdecznie :tak:

Witanko

Ale mialam dzis noc. Starszne sny mi sie snily, jakies duchy mnie gonoily :-( obudzilam sie przestraszona i od razu polecialam spradzic czy u corci wszytsko w porzadku. Spala jak aniolek a niedobra mama obuzia o 5 nad ranem :tak:

To miałyśmy ten sam sen bo mnie też jakieś duchy goniły , tak sie darłam w nocy że mąż musiał mnie uspokajać:-p i małego też obudziłam bo zaczął kopać jak szalony no i bałam sie iśc do kibelka - czekałam aż do rana:rofl2:

O masakra kilka dni mnie nie było na forum i miałam co nadrabiać :-)
Już nie jestem taka chora jak kilka dni wcześniej, wspłczuję wszystkim przeziębionym albo z jeszcze gorszym paskudztwem...
Wczoraj byłam w Szkole Rodzenia przy szpitalu, polecam każdemu taką szkołę. Mój mąż również był zadowolony, stwierdził, że chociaż nauczy się poruszać po tak strasznie brzmiącej porodówce :-)
Jeśli chodzi o pogodę, to u nas tragedia - słońce, zimno, deszcz, grad, śnieg, okropny wiatr - wszystko na zmianę się przewija, aż nie chce się z domku wychodzić :-)

Cześć Laseczki!

Ze dwa dni głównie czytałam, bo jakoś nie miałam zbytnio weny na pisanie, a tyle się tego narobiło, że już nie wiem kto, co i na którym wątku, więc ciężko mi odpisywać indywidualnie. Mam nadzieję, że jakoś mi wybaczycie, najwyżej w polu odrobię ;-)

Rozzalia, witaj!

U nas tez pogoda typowo marcowa, w ciagu godziny potrafilo sypac sniegiem na przemian z pieknym sloneczkiem. Wczoraj rowniez bylam na spotkaniu w szkole rodzenia, jedna z dziewczyn, z terminem na maj urodzila zdrowego dzidziusia, wprawdzie w 32 tygodniu, ale dzieciaczek wazy ponad 2 kg i jest zdrowiutki, samodzielnie oddycha. To optymistyczna wiadomosc, dla wszystkich kobitek, ktore maja problemy z donoszeniem ciazy.

Moj maly ma chyba grype zoladkowa, wczoraj i dzis wymiotowal i ogolnie jest oslabiony, biedaczek:-(

reklama
Witam dziewczyny u nas tez cały dzien zamiec sniezna. Jakos zle sie czuje ostatnio jestem cały czas zmeczona, spiaca i bola mnie wszystkie kosci a najbardziej boli mnie krzyz i kregosłup ze chodzic czasami nie moge ,a co to bedzie pozniej?

Do góry