reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Czesc slodziaki:tak:, wlasnie wrocilismy z urlopu:tak::-) Bylo pieknie, 25 stopni, sloneczko itd. "Spalilam sie na maxa":tak::-D chociaz ukrywalam sie przed sloncem jak moglam. Latalam bosymi nogami po morskim blocku, ponoc to takie zdrowe:tak:. Nawdychalam sie jodu, a maly pewnie jeszcze podrosl w takich warunkach atmosferycznych;-);-) Pewnie wazy juz z 6 kg;-):laugh2:. Jak to sie mowi, troche jestem zmeczona i chyba potrzebny mi jest urlop po urlopie:tak::laugh2:

reklama
:)

Witam kobietki poświątecznie!

Troszkę mnie nie było, ale w końcu wymiana okien doszła do skutku....i same rozumiecie...:-D
Niestety cieli mi ścianę ceglastą i się porobiło.... jeszcze zresztą walczymy. Ja sama niewiele mogę zrobić, dodatkowo wczoraj brzuch mi się obniżył na parę godzin, więc staram się oszczędzać, choć nie czuje zmęczenia.
Dzidziuś w brzuszku dokazuje:-D, co daje mi masę szczęścia.
Zaopatrzyliśmy się w aparat, więc może w końcu jakieś zdjęcia powrzucam :-)
Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna :tak:

Cześć dziewuszki. Melduję się i ja. Tak jak napisała Tacjana u nas nareszcie wyszło słońce. Mam nadzieję że wszystkie po świętach całe i zdrowe i nieprzejedzone :-). U nas święta minęły super, ale jestem nimi strasznie zmęczona i chyba musze sobie odpocząć :-D. Mały strasznie uaktywnił się na święta i chyba nie spał wcale, łaził i kopał jak szalony, aż moja siostra nie mogła wzroku od brzucha oderwać i powiedziała że to wygląda jak scena z "Obcego".
Życzę miłego dzionka i zaczynam nadrabiać forumowe zaległości:-D

reklama
witam was drogie
u mnie sloneczko swieci od samego rana pogoda super a mi oczy normalnie same sie zamykaja,chyba te lozko szpitalne mnie tak wyciagnelo ze bym tylko spala i spala.choc z drugiej strony co tu innego robic jak mam nakaz lezenia.
swieta zlecialy nie wiem kiedy nawet pojesc za duzo nie pojadlam:-D
pozdrawiam

Do góry