reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Witam

U nas dzis leniwy i senny dzien. Od rana pada deszcz, a mnie sie nic a nic nie chce tylko chodze i ziewam. Jedyne co dzis zrobilam to prasowanie, ktore czekalo na mnie juz od bardzo dawna ;-)Obiadek byl z wczoraj cale szczescie bo nie chcialoby mi sie dzis wymyslac menu i przy garach stac. Troche polezalam, pokimalam ale dalej taka jakas bez zycia jestem :baffled:

Nad ranem najpierw obudzila mie czkawka maluszka, potem siusiu, a na koniec cwierkajace ptaszki za oknem :sorry:

Sandrunia mimo zatkanego noska przespala pieknie cala nocke u siebie :-)

Synus nic tylko dupke do glaskania wypina :tak::-D i to zawsze z mojej prawej strony brzuszka ;-)poglaskam, maz wycaluje i sie chowa :tak:Normalnie juz coraz czesciej nie moge sie doczekac tego naszego malego szkrabika. Tak jestem ciekawa jak wyglada :tak::-)

Nanya pisze:
A ja jeszcze nie mam popranej i wyprasowanej wyprawki, torba nie spakowana, parę rzeczy mi jeszcze brakuje. Oj, chyba muszę się za to ostro wziąć.
Nanya tylko nie tak znowu ostro.
3 tygodnie to sporo czasu, mozesz spokojnie po malutku, bez przemeczania wszytsko przygotowac ;-)

Agatko gratuluje mezowi nowej pracy :tak:

reklama
Rany juz myslalam ze nie skoncze czytac...od wczoraj probuje nadrobic zaleglosci na BB i na razie tylko watek czerwca skonczylam :-) U mnie wszystko gra, tylko jakas zabiegana jestem. No i codziennie jak nie pranie to prasowanie, ale juz jestem spokojniejsza ze tyle rzeczy przygotowanych :-) Chociaz z drugiej strony to wydaje mi sie ze jakos malo ubran mam dla Malej...chyba jeszcze pobuszuje po sklepach w takim razie:-)Z aczynam tez powoli pakowac torbe do szpitala zeby wiedziec czego jeszcze mi brakuje. Poza tym caly tydzien gosci przyjmowalam...jak nikt nie przychodzil to nikt a jak sie zebrali to wszyscy w jednym tygodniu :-)
Agatko wpisz mi coreczke prosze - widzialam ze byl apel o uzupelnienie danych.

Oki zmykam poczytac inne watki...milego wieczoru

Witam z wieczora :-)

Ja miałam dzisiaj leniwy dzień, nic mi się nie chciało, zwłaszcza jak odebrałam mojego męża PIT'y od księgowej, normalnie się załamałam 994 zł do zapłaty, wrrrr + moje 507 to trochę nas pociągnęło w tym miesiącu....
Jeszcze jak o tym myślę to mnie szlag trafia...
ehhh mam nadzieję, że do jutra złość mi przejdzie i wkońcu moje cukry wrócą do normy...

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki...

Dzień dobry:)
Wstałam dziś z jakimś dobrym samopoczuciem, prawie nic mnie nie boli- może wyciągnę dziś mojego S na zakupy jak wróci z pracy za h:)troszkę sie prześpi i może da się namówic:)

Powitać, z tego co widzę jestem na pudle! ale jaja :-D u nas święto, rzecz niebywała... Julince coś odbiło i przespała całą noc bez przerwy! jestem w szoku :-D a mnie znowu śniły się głupoty, że chciałam dojść na przystanek autobusowy, zabładziłam, spotkałam kolegę z liceum, a ten mówi że właśnie jesteśmy na Krzeptówkach w Zakopanem :-D:-D:-D chyba mi się coś zaczyna w głowę robić hihihi :-D u nas gorąco!!! już jest koło 15 stopni :-) zapowiada się piekny dzionek :-) trzeba go wykorzystać w pełni :-)
Lenka, nie zamęcz za bardzo swojego męża :-) na tych zakupach...

pozdrawiam was brzuchatki :-D

reklama
Do góry