reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Martusia dzieki za życzonka i Wam wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :-)

bylismy z koleżanka i kolega w barze na urodzinowym piwku,no ja o na kawce , bo maz to nawet Karmi mi nie pozwala sie napić:baffled: a tak za mna chodzi,,

kurde, ja to do dostępu do watku zamnkietego to sie nie doczekam chyba do porodu , ;(

przeciez masz od wczoraj :p kazalam sprawdzac prawda?

reklama
Byliśmy na zakupach i ...ledwo się dokulałam spowrotem do domu. Nogi tak mi spuchły. Na szczęście już puściło. Mam nadzieje,ze to nie jest nic złego? To chyba przez te upały. Muszę kupić jakieś klapeczki. A teraz zrobiło się fajnie- chłodny wiaterek, troszkę się zachmurzyło,ale tak przyjemnie.
Mój S idzie dziś jeszcze do pracy na noc :( ale od jutra mamy wspólny weekend. Boże jak się cieszę:):):) obejrzymy zaległe filmy, zastanowimy się też co nam zostało do załatwienia się przed pojawieniem sie małego.
Mam też dylemat za tydzień komunia siostry mojego S i nie wiem kompletnie co na siebie włożyc. Sukienka z allegro przyjdzie mam nadzieje,ze sie nada,bo dopiero zaczne panikowac. Najgorsze,ze nie mam butów- na te moje nogi ciezko cos wcisnąć...śmiesznie jak ubiorę adidasy do eleganckiej sukienki:p

Aha...jeszcze coś. Na watku majowym znalazłam ciekawego linka o ułożeniu dzidzi. Podaje dla zainteresowanych:
Gdy nie chce się obrócić Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
Lenko, rozejrz się za jakimiś fajnymi klapeczkami :-) majwazniejsze żeby były wygodne, a reszta to pryszcz :-)
Adapterku, bakaliowymi też nie daję się uraczyć... widzę że w tym lodzie coś tam lata, nie da rady żebym go zjadła :-) najlepsze truskawkowe, cytrynowe i waniliowe :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry