reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

No nie wytrzymam! Czyżbym była pierwsza dzisiaj???:szok::szok::szok::szok::szok:
No to dzieńdoberek i spadam do roboty.
Miłego dzionka!

reklama
Ja również na chwilkę :-), witam Was. Ja się biorę za ubranka dla Małej (pranie, prasowanie).

Życzę wspaniałej majówki !!!:-)

Ja też witam i miłego dzionka życzę:).

Wczoraj wieczorem pojechałam jednak do szpitala, sprawdzić czemu Misia się tak mało ruszała cały dzień, a ta cwaniara po podłączeniu do KTG tak się rozbrykała, że aż miło. Położna stwierdziła, że mała ma około 2,5 kg - ja ważyłam niewiele więcej przy urodzeniu!!!

Przy okazji zobaczyliśmy z mężem salę porodową i zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie. Pokoik kolorowy, w rogu wanna do rodzenia, dwa łóżka - jedno do rodzenia i drugie dla tatusia, a po porodzie - dla całej trójeczki, żeby się mogła razem przytulić. Dwie godziny po porodzie przenoszą do innej sali, której już nie widziałam, jest się w niej dwa dni, oczywiście tatuś również mieszka z nami:).

dzien dobry kurcze uwielbiam piatek z roznych wzgledow ale czy moje dzieci musza robic mi pobudke o 4.30 naszczescie troszke podrzemalam i wlasnie wstalam :))

U nas naszczescie nie pada bo ostatnie dni byly masakryczne lało i lało bez konca Laseczki miłej majówki a ja sie musze za cos wziasc czyt. sprawa pilna kabel od aparatu poszukiwany ...

Meva, fajnie, że spawdziłaś, czy wszystko O.K. - przynajmniej możesz być spokojna! A najgorszy to chyba jest strach, no i to nakręcanie się - obłęd :-D

Mi po wczorajszym usg tak się humor poprawił, że normalnie miałam ochotę się upić z radości ;-)

To prawda, że fajnie jest sprawdzić - po tym KTG wyszlam z uśmiechem jak banan, i miałam spokojną nockę.

Dzien Dobry :)
Tak tak Agatko sprawa bardzo pilna.:tak:;-)
Przypominamy ze wczoraj uplynal termin zamieszczania brzuchatkowych zdjec z paszcza;-) w galerii na zamknietym. Kto jeszcze nie wywiazal sie z tego obowiazku??
https://www.babyboom.pl/forum/czerw...o-i-jak-na-naszym-podforum-20780/#post3467103

Ja sie jeszcze nie wywiazalam przepraszam- lelele mam te zjecia ale nie mam sil nawet kabli do aparatu poszukac jak wracam po pracy. DZisiaj nie spalam od 2.30 do 5 ale w pracy jestem:tak:. Postaram sie jutro obicuje:)

MEVA- fajnie macie z ta sala w ktorej moze zostac tatus itd.;-)

reklama
ja wkleiłam ufff mam to za soba ale docencie prosze ile mnie to kosztowało musialam przekladac karte do innego aparatu :))

Do góry