reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Witam wieczorkiem

My mielismy bardzo intensywny weekend :tak:

Wczoraj rano dostalismy list ze szkoly :tak: Sandrusia zostala przyjeta do nursery school (przedszkole) na fuul time :tak::tak::tak: czyli od 9 do 13.30. Ale jestem szczesliwa :tak: i corcia tez :-) bo wlasnie o takie godziny nam chodzilo :tak:
Wczoraj piekna pogoda byla i wybralismy sie na spacer na nozkach :tak:Kupilam sobie dwa fajne kremy do stop ;-) tak mnie bola stopy i pietki mam twarde po calym dniu ze musze smarowac. Pieknie pachnie ten moj nowy kremik az by sie z checia zjadlo hihi :-D:-D Oblecialam cale miasto kupilam jeszcze pare rzeczy dla maluszka :-) Mialm juz nic nie kupowac ale normalnie oprzec sie nie moglam hehe :-D
Po poludniu pojechalismy do znajomych zalapalismy sie na obiadek, maz naprawial im kompa a my i dzieci pojechalysmy na plac zabaw.
Wieczorkiem bylismy na urodzinach u kolezanki i kolegi. Byl gril na swierzym powietrzu pycha zarelko i fajna zabawa. O 22 przyszlysmy do domku padniete ;-)

A dzisiaj dopoludnia leniuchowalysmy, a na obiadek poszlismy na grilla i niedawno dopiero wrocilismy ;-)tak ze fajne 2 dni bez gotowania mi zeszly hehe :tak::-D:-)

Jutro jest tutaj jakies swieto wolne od pracy wiec tez pewnie bedzie przyjemnie :-) oby pogoda dopisala ;-)

Agatko trzymaj sie 2w1 jak tylko dlugo sie da :tak:

tricolor ja to juz od dluzszego czasu gole sie na zero bo z kreseczkami dac rady nie moglam. Na szczescie sie nie zacinam ;-)Ale wole byc jednak ogolona niz zarosnieta. Czuje sie wtedy taka brudna :sorry2:

gumisia fajne kwiaty :-):tak:

Ewunia nie denerwuj sie. Te skorcze i twardniejacy brzuszek to pewnie przez tesciowa.
Porozmawiaj z mezem zeby cos powiedzial swoim rodzicom. Jestes w ciazy i niepowinni cie na stresy narazac. Dla dobra Twojego i nienarodzonego dzidizusia. Chyba ze wzgledu na to male dzieciatko powinna sie uspokoic no nie :sorry2:Niech maz jej wytlumaczy ze przez takie jej zacowania potem maluszek bedzie plakal i sie stresowal.

Ostatnia edycja:
reklama
Martusiu, przestałam się już daaaaawno tą cholerą przejmować... staram się jej unikać jak ognia... ale co bym nie zrobiła jest źle i zaraz są przytyki... a co do stresu, szczerze, boję się jakie to dziecko będzie, pewnie wystraszone i kłębek nerwów nie daj Panie Boże... chociaż dobrze że organizm się szykuje na narodziny dzidzi, a nuż wcześniej urodzę... tak z 9-10 dni i będzie super...
PS specjalnie dla Ciebie, wstawiłam jeszcze raz zdjęcie Julinki w poczekalni :-D

Hej Kobietki!
Witam po weekendzie :-)
Melduję tylko, że godzinę temu zajechaliśmy do domku. Całą drogę prowadziłam - tak się rewelacyjnie czułam :-)
No, ale teraz za to zmęczenie wychodzi, więc wpadłam tu, nadrobiłam zaległości, a teraz zmykam do łóżeczka kości prostować i spać :-)

Dobranoc :happy2:

Witam Panie :-)

aleście się wczoraj rozpisały :-D, już nadrobiłam na szczęście. U mnie za oknem słoneczko ale podobno ma to się zmienić od środy. Ja dzisiaj prania i prasowania ciąg dalszy mam w planach więc zajrzę tu od czasu do czas.

Czesc dziewczeta :) Widzialyscie to?? Dziewczyny z Warszawy maja szanse zagrac w filmie :-)https://www.babyboom.pl/forum/przedstawiam-sie-f122/panie-w-ciazy-do-filmu-sroda-26267/

Taaaa, Kasiu, naszą Kalinę i Madziumbę musimy zgłosić hihi

Ja zadatków na gwiazdę nigdy nie miałam ale jak dobrze zapłacą to chętnie :-p:-D

Miłego i spokojnego dnia !!! :-)

A ja zmykam do pracy :)
Po takim lenistwie jaki zafundowałam sobie w majówkę to aż nie mogę się doczekać :-D

Hej Wszystkim... dziś u mnie pogoda się popsuła :( więc trzeba coś w domku porobić :) ja coś nie mogę się zabrać do tego prasowania :) no ale muszę w końcu zacząć bo poźniej będę miała wszystko na głowie...:) Życzę wszystkim milutkiego dnia...Pozdrawiam!

reklama
hej dziewczynki

ja tylko na chwile, bo ma przyjechać do mnie kolezanka s 4 miesiecznym synkiem, będzie wesoły dzionek :-D
ale fajnie jest nie chodzic do pracy :tak:

Do góry