martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam wieczorkiem
My mielismy bardzo intensywny weekend
Wczoraj rano dostalismy list ze szkoly
Sandrusia zostala przyjeta do nursery school (przedszkole) na fuul time 

czyli od 9 do 13.30. Ale jestem szczesliwa
i corcia tez :-) bo wlasnie o takie godziny nam chodzilo 
Wczoraj piekna pogoda byla i wybralismy sie na spacer na nozkach
Kupilam sobie dwa fajne kremy do stop ;-) tak mnie bola stopy i pietki mam twarde po calym dniu ze musze smarowac. Pieknie pachnie ten moj nowy kremik az by sie z checia zjadlo hihi 
Oblecialam cale miasto kupilam jeszcze pare rzeczy dla maluszka :-) Mialm juz nic nie kupowac ale normalnie oprzec sie nie moglam hehe 
Po poludniu pojechalismy do znajomych zalapalismy sie na obiadek, maz naprawial im kompa a my i dzieci pojechalysmy na plac zabaw.
Wieczorkiem bylismy na urodzinach u kolezanki i kolegi. Byl gril na swierzym powietrzu pycha zarelko i fajna zabawa. O 22 przyszlysmy do domku padniete ;-)
A dzisiaj dopoludnia leniuchowalysmy, a na obiadek poszlismy na grilla i niedawno dopiero wrocilismy ;-)tak ze fajne 2 dni bez gotowania mi zeszly hehe
:-)
Jutro jest tutaj jakies swieto wolne od pracy wiec tez pewnie bedzie przyjemnie :-) oby pogoda dopisala ;-)
Agatko trzymaj sie 2w1 jak tylko dlugo sie da
tricolor ja to juz od dluzszego czasu gole sie na zero bo z kreseczkami dac rady nie moglam. Na szczescie sie nie zacinam ;-)Ale wole byc jednak ogolona niz zarosnieta. Czuje sie wtedy taka brudna
gumisia fajne kwiaty :-)
Ewunia nie denerwuj sie. Te skorcze i twardniejacy brzuszek to pewnie przez tesciowa.
Porozmawiaj z mezem zeby cos powiedzial swoim rodzicom. Jestes w ciazy i niepowinni cie na stresy narazac. Dla dobra Twojego i nienarodzonego dzidizusia. Chyba ze wzgledu na to male dzieciatko powinna sie uspokoic no nie
Niech maz jej wytlumaczy ze przez takie jej zacowania potem maluszek bedzie plakal i sie stresowal.
My mielismy bardzo intensywny weekend

Wczoraj rano dostalismy list ze szkoly

Wczoraj piekna pogoda byla i wybralismy sie na spacer na nozkach

Po poludniu pojechalismy do znajomych zalapalismy sie na obiadek, maz naprawial im kompa a my i dzieci pojechalysmy na plac zabaw.
Wieczorkiem bylismy na urodzinach u kolezanki i kolegi. Byl gril na swierzym powietrzu pycha zarelko i fajna zabawa. O 22 przyszlysmy do domku padniete ;-)
A dzisiaj dopoludnia leniuchowalysmy, a na obiadek poszlismy na grilla i niedawno dopiero wrocilismy ;-)tak ze fajne 2 dni bez gotowania mi zeszly hehe

Jutro jest tutaj jakies swieto wolne od pracy wiec tez pewnie bedzie przyjemnie :-) oby pogoda dopisala ;-)
Agatko trzymaj sie 2w1 jak tylko dlugo sie da

tricolor ja to juz od dluzszego czasu gole sie na zero bo z kreseczkami dac rady nie moglam. Na szczescie sie nie zacinam ;-)Ale wole byc jednak ogolona niz zarosnieta. Czuje sie wtedy taka brudna

gumisia fajne kwiaty :-)

Ewunia nie denerwuj sie. Te skorcze i twardniejacy brzuszek to pewnie przez tesciowa.
Porozmawiaj z mezem zeby cos powiedzial swoim rodzicom. Jestes w ciazy i niepowinni cie na stresy narazac. Dla dobra Twojego i nienarodzonego dzidizusia. Chyba ze wzgledu na to male dzieciatko powinna sie uspokoic no nie

Ostatnia edycja: