reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam się i ja

U nas dzisiaj ciepło, ale wietrzenie.. bardzo źle spałam, miałam okropne sny, aż na samo wspomnienie mnie ciarki przechodzą... Mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie przyjemniejsza :-)

Miłej niedzieli życzę :-)

witam :) ja dziś o dziwo się wyspałam hehe dzidzia nie naciskała mi na pęcherz i nie musiałam biegać co chwile do toalety :) u nas dziś pochmurno :(:( trzeba znaleźć sobie jakieś zajęcie aby się nie nudzić...Życzę wszystkim miłego dnia :):)

Witam kobietki!
Ja również zaliczam się do grona nie wyspanych zawsze miałam kłopoty ze snem ale w tym tygodniu to pobiłam rekord spałam średnio po 2 godziny w nocy przez 6 dni a co będzie dalej :szok: niby się przyzwyczaiłam do nocnych wędrówek do toalety ale najgorszy jest niemiłosierny ból pleców nie mogę znaleźć se odpowiedniej pozycji do spania a każdej boli i dużo wykonuję ćwiczeń na kręgosłup i nie ma efektu źle mi z tym bo nie jestem przyzwyczajona do stękania a ostatnio robię to notorycznie, w dzień jestem potem nie wyspana ale za to mogę robić wszystko w dzień nic mnie nie boli tyle że jestem senna.
Monisiu gratuluję! buzia dla ciebie i synka. ale ci zazdroszczę ja też już chcę mojego synka no ale muszę jeszcze poczekać do 20czerwca.
Życzę miłej niedzieli i pozdrawiam wszystkie mamusie

Czesc kochane...

Do mnie znow przyplatalo sie jakies przeziebienie,wczoraj mialam wysoka goraczke ale dzisiaj jest juz lepiej,mam nadzieje ze juz po kryzysie:wściekła/y::wściekła/y:
Chyba podlapalam cos w tym szpitalu,tak patrze dzisiaj na moj suwaczek i niedowiary jeszcze tylko 3 tyg.niby dotad bylam spokojna,ale powoli zaczyna mi sie udzielac jakies podenerwowanie:-p
Milego wieczorku mamuski:-):-):-)

Hej, ja też się witam w to słoneczne popołudnie.
Pozwoliłam sobie na spacer i teraz leczę opuchnięte nogi, ale było warto:tak:.
Jakaś wysypka i swędzenie mnie ogarnęło pod sam koniec, i trenuję siłę woli żeby sie nie drapać. Końcówka ciąży to nie najlepszy moment na trening silnej woli;-).

Dziś Michasia wypina pupę do góry, jakby tamtędy chciała się wydostać, a wcześniej trenowała szpagat ;-).

Dzień dobry Mamunie... :)))
Właśnie wróciłam z ostatnich wakacji przed porodem :)))) wypoczęta mogę chyba zacząć się przygotowywać do szpitala :)))

o matki musiałam nadrobić bb, widzę ze cześć została wykasowana , może to i dobrze , bo nawet nie wiem na czym stanęło..

jak juz ktos napisał, nie ma sie denerwować wzajemnie, ..

jak Wam minał weekend?

Hej kobiety u mnie jakoś leci pogoda dziś piękna jak nigdy :-)ja się jakoś człapie choć coraz cieżej mi:tak:Jutro jade do GP zobaczymy ile mała przybrala po 4tygodniach.pazdrawiam

reklama
Pierwasza :)

Dziewczyny czy na skurcze Braxtona mozna brac nospe czy raczej sie nie powinno poniewaz przygotowuja one nas do porodu i do tych prawdziwych?

Do góry