goniap2
Fanka BB :)
czesc dziewczynki
nie bylo mnie mase czasu!
wpadam tylko szybko czesc powiedziec...bo obowiazki wzywaja juz wkrotce wiecej napisze co nas...troche juz sie wyzalilam na watku karmienie piersia, bo troszke sie u nas kryzysowato zrobilo, ale staram sie myslec pozytywnie
nie bylo mnie mase czasu!
wpadam tylko szybko czesc powiedziec...bo obowiazki wzywaja juz wkrotce wiecej napisze co nas...troche juz sie wyzalilam na watku karmienie piersia, bo troszke sie u nas kryzysowato zrobilo, ale staram sie myslec pozytywnie
:-)
wczoraj byłam na kontroli u ginka i powiedział że łożysko bardzo ładne, że starczyło by maleństwu jeszcze spokojnie na 3 tygodnie ale jak zrobił USG dopochwowe to powiedział że możliwe że na weekend urodzę bo szyjka skrucona i się rozchyla mały główką już tam czeka A prawdziwy termin mam na 20 czerwca czyli 3 dni szybciej nisz pokazuje suwaczek i obym urodziła jak najszybciej bo te skurcze mnie wykończą. Muszę sie pożalić tylko że wrazie czego to nie będę miała czym dziecka ze szpitala przywieźć bo zamówiliąmy 1,5 miesiąca temu wózek z fotelikiem mieliśmy czekać góra 3 tygodnie mąż był wczoraj go odebrać a oni mówią że wózka jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy dostaną
.
.