Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście piersi bolą mdlości cały dzień i te spanie ale dam rade:-)
U mnie kazdy dzien inny, wiec jak tylko mdlosci troche spokoju daja to hulaj dusza 
Moja dyrekcja była na to przygotowana. Jestem w dobrych stosunkach z wice i wiedziała, że się staram. Poza tym, były lekkie zawirowania z moją pracą w zeszłym roku, niezbyt miło mnie potraktowali, więc nawet nie miałam wyrzutów sumienia. Generalnie, dyrekcja wiedziała, że prędzej czy później zajdę w ciążę i że na pewno, jeśli będzie taka konieczność, pójdę od razu na zwolnienie.Karina78- ja właśnie dziś skończyłam drugie opakowanie duphastonu, jutro mam wizytę, ciekawe, czy przypisze mi trzecie... A jak w szkole zareagowali na zwolnienie? Ja mam zamiar pracować do końca, no chyba, że będę się czuć fatalnie...ale wiem, że zrobiłabym w szkole zwolnieniem dużo zamieszania- szybkie znalezienie zastępstwa itp...Widzę, że jesteś z mojego województwa, mieszkasz blisko Bydgoszczy? A jak przyszli dziadkowie? Pewnie szczęśliwi :-)
Do pracujących czerwcówek! A do kiedy zamierzacie pracować??
:-)

Gdyby nie sugestia lekarza, chodziłabym pewno do końca semestru, czyli do połowy stycznia. Zresztą, kto wie, może jak pójdę na kolejną wizytę to nie dostanę już zwolnienia.

Zobaczymy jak będzie dalej, ale już dziś chętnie bym troszkę w domku posiedziała.