asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam!!
MamaM współczuję nocki... Oby dzień był łaskawszy dla Ciebie :-) U Nas znowu nocka rewelacyjna. Ja się w końcu wyspałam, bo jak zasnęłam po "Na Wspólnej" to obudziłam się o 8
Byłam wczoraj u lekarza, żeby się zaszczepić, a lekarka powiedziała, że lepiej, żebym się nie szczepiła. No i d**a. Trudno...
Nie wiem czy chwaliłam się Wam, że w zeszłym tyg. dzidzia zaczęła mnie kopać :-) I tak szaleje dzień w dzień. Ale niestety dopadła mnie zgaga...
MamaM współczuję nocki... Oby dzień był łaskawszy dla Ciebie :-) U Nas znowu nocka rewelacyjna. Ja się w końcu wyspałam, bo jak zasnęłam po "Na Wspólnej" to obudziłam się o 8
Byłam wczoraj u lekarza, żeby się zaszczepić, a lekarka powiedziała, że lepiej, żebym się nie szczepiła. No i d**a. Trudno...Nie wiem czy chwaliłam się Wam, że w zeszłym tyg. dzidzia zaczęła mnie kopać :-) I tak szaleje dzień w dzień. Ale niestety dopadła mnie zgaga...

przy drugiej ciąży też są takie same emocje jak przy pierwszej z pierwszego kopnięcia?
No i ja nie rozumiem jej koncepcji - na stażu płacą naprawdę grosze - pojęcie warszawskie - czy to było aż takie konkurencyjne do opieki nad Norbertem ? 
no i akcji nocnej współczuję :-(