reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Traschka, miałam taką sąsiadkę jak mieszkałam w W-wie, ona zawsze wiedziała kto do mnie przyszedł, o której i kiedy wyszedł i takie tam... Zawsze się z niej śmiałam, czasem mnie wkurzała, ale kiedyś uratowała mi skórę.. Poszłam zaprowadzić Wikę do przedszkola i jak wracałam wszedł ze mną do klatki schodowej facet, podeszłam do drzwi, otworzyłam kluczem i nagle on skoczył na mnie wpychając mnie do mieszkania... Uderzył mnie z pięści w twarz, przewróciłam się i on wtedy zamknął za soba drzwi... Zaczął mnie tłuc, nie wiem ile to trwało, dla mnie wieczność, ale nagle ktoś zaczął walić w drzwi - policja... Wszystko dzięki sąsiadce, która jak zwykle wszystko widziała przez wizjer...

reklama
zebrra masakra - dziwne że sąsiadka miała taką odwagę :szok:

ja wam zaraz opiszę trochę dłuższą historię co miałam z sąsiadami na studiach

Zebra, jak my tu bez Ciebie damy radę??:(
Dacie, dacie, nawet nie zauważycie, ze mnie nie ma :)

zebrra ten wyjazd to super pomysł na pewno wypoczniesz nałykasz się powietrza i będziesz się lepiej czuła.Baw się dobrze i uważaj na siebie :-) Cieszę się ,że nastrój masz o niebo lepszy...i zdrówka mężowi!!
Dziękuję, mam nadzieję, że wrócimy bezpiecznie, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, żeby tam nie jechać...
Najpierw Olaf - zapaść, potem teść do szpitala, potem śmierć Olafa cioci, dzisiaj kupiliśmy samochód i jak Olaf wracał do domu, przebił oponę...

Traschka, wszedł za mną do klatki schodowej...

no dobra odeszłam tylko na pare godzin a tu pare dobrych stron:szok::-D

jakoś dam radę,jak trochę sytuacja zelży to wezmę go pod włos i z nim pogadam;-) jak to zebrra pisała-urobię go jakoś
agatkaR D.jest biologicznym ojcem obydwojga moich dzieci,bo w którymś poście pisałaś,że skoro zdecydowaliśmy się być razem,to on wiedział,że mam dziecko.to on jest tatusiem.
dzięki za szczere rady

u nas dzisiaj pada cały dzień i tylko leżę i jem,wtranżoliłam już loda i kinder bueno ide zaraz odgrzac kurczaka i ziemniaki:tak:

Traschka, miałam taką sąsiadkę jak mieszkałam w W-wie, ona zawsze wiedziała kto do mnie przyszedł, o której i kiedy wyszedł i takie tam... Zawsze się z niej śmiałam, czasem mnie wkurzała, ale kiedyś uratowała mi skórę.. Poszłam zaprowadzić Wikę do przedszkola i jak wracałam wszedł ze mną do klatki schodowej facet, podeszłam do drzwi, otworzyłam kluczem i nagle on skoczył na mnie wpychając mnie do mieszkania... Uderzył mnie z pięści w twarz, przewróciłam się i on wtedy zamknął za soba drzwi... Zaczął mnie tłuc, nie wiem ile to trwało, dla mnie wieczność, ale nagle ktoś zaczął walić w drzwi - policja... Wszystko dzięki sąsiadce, która jak zwykle wszystko widziała przez wizjer...
matko boska :szok:

Hej kochane :)
Witam się piątkowo i lecę nadrabiać. Wczoraj niestety nie udało mi się doczytać wszystkiego :)
Jak dam radę zajrzę wieczorkiem :)
Pozdrawiammmmm :)

zebrra...ale historia:szok:

kati...my jutro mamy w planie kino...kolację i jeszcze jakaś niespodzianka ma być:-) a ja uwielbiam niespodzianki

tez przed chwilą zeżarłam 2 talerze frytek...ale mi dobrze teraz...małej chyba też, bo fikołkuje w najlepsze

reklama
Do góry