reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Hej
ja juz tez ledwo znosze te upaly do tego malowanie w domu i caly bslagan i nawet w domu ciezko siedziec;(
Sylvia zleci szybko wiem ze ci ciezko ale zaraz bedziesz miala kubusia prz sobie ale fajnie
Jsk wracalam z usg to zdalam sobie sprawe zeby tyle placzu a teraz jestem niemalze wniebowzieta ze bedzie dzidzius u nas i ze bedzie tak wesolo

Trzymajcie sie w te upaly

reklama
Heja!!
Dzięki dziewczyny :-* ucho na szczęście odpuściło :-):-):-):-) hura!! Wczoraj byliśmy cały dzień u teściów, łącznie z nocą z wtorku na środę, a to dlatego, że ja wczoraj miałam wizytę u gina, bo skończyły mi się tabletki anty. A tak to wszystko ok :-) Tymek ma ciężkie dni, wszystko na "nie" i na "już":-( ale jakoś dajemy radę... A Ninia to złote dziecko :tak: w nocy daje spać, praktycznie w ogóle nie płacze. Teraz się bierze do siedzenia i często ją widzę w pozycji na czworaka :-D
Silva już niewiele Ci zostało :-) ale fakt, końcówka najgorsza i jeszcze te upały :-/ trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie. A ile Kubuś waży?
Marta gratuluję dziewuszki :-) jakoś tak czułam jak myślałam o Tobie.

hej
ja odliczam dni do urlopu, jeszcze tylko tydzień:-) choć nadal nie wiadomo czy gdzieś jedziemy...
marta gratuluje! pewnie Ci już krążą w głowie imiona?;-) jak Mąż zareagował?
asinka jak dobrze, że Ci to ucho odpuściło! jak z Teściowo? spoko? nie było zbędnych komentarzy?
Silva trzymaj się kochana! już niedługo!

haha asinka od dzisiaj jestem Felkaa:-D chciałam po prostu felka ale było zajęte i przypisano mi Felkaa a mogli np. felka! no ale trudno;-)

Ostatnia edycja:
Felkaa to się Ironia i Andariel ucieszą :-D na szczęście teściowa się uspokoiła. Pediatra od Ninki powiedziała, że jest wszystko super z Nią, więc tego się trzymam. A jak coś się teściowej nie będzie podobało, to.wezmę zaświadczenie od pediatry. Może da mi wtedy spokój :p:-D no ja liczę, że na jakiś wypad w góry się wybierzecie i odwiedzicie koleżanki ze śląska :tak: ja czekam na pewno!!

asinka to prawda, ważne, że Ty wiesz, że z Ninką dobrze! i Ninka bierze się za siedzenie? to chyba szybko, co nie? a jak ogólnie podoba Ci się bycie Mamą Dwójki Dzieci? ciężko? co do wakacji to chyba Niesulice albo rejony
ironia:-p

Ironia gorąco?? Ja mam na termometrze w cieniu już 40 stopni :szok: w mieszkaniu masakra!!
Felkaa - coś nie mogę się przyzwyczaić :-D dzięki, ogólnie dobrze się czuję w tej roli :-) wiadomo, są cięższe momenty, ale ogólnie super :-) polecam!! A rejony Ironii to o Kraków chodzi?? My 15 jedziemy w rejony Łomży :-)

reklama
witaj Felka:-):-):-):-):-) na razie mnóstwo imion krąży nam po głowie:)

asinka cudnie,że wszystko dobrze z ninką dobrze

wiecie ja sie wczoraj dowiedziałam,że kolezanki siostry dziecko( 7 miesięczne) zmarło w lipcu i lekarze swteirdzili,że to od szczepionek skojarzonych,bo po szczepiniu po 6 miesiący nagle wszytskie naarządy przestawały pracować, podobno raz na milion wedlug nich sie to zdarza ale sie zdarza i zdarzyło:no: cholernie to smutne

Do góry